Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Bambusové slnečné okuliare Tagart Black

Bambusové slnečné okuliare Tagart Black

21,00 €
S DPH
Slnečné okuliare Tagart Black sú univerzálnym modelom, ktorý bude vyzerať dobre na ženskej aj mužskej tvári. Môžete ich s istotou používať každý deň, pri prechádzkach v horách alebo pri jazde autom. S okuliarmi Tagart Black necháte svoje oči odpočívať, kým na oblohe bude svietiť slnko.
Množstvo
Produkt dostupný

Sklá okuliarov v čiernej farbe vyzerajú elegantne a pristanú každému štýlu, či už športovému alebo elegantnému. UV 400 filter použitý v sklách okuliarov plne ochráni vaše oči pred škodlivým slnečným žiarením bez ohľadu na ročné obdobie, v ktorom ich používate.
Chrániče sú vyrobené z bambusového dreva, vďaka čomu okuliare vážia málo a zároveň vyzerajú veľmi originálne. Chrániče navyše zdobí laserom gravírovaný nápis FOLLOW NATURE a logo značky.
Aby vám okuliare slúžili v bezchybnom stave čo najdlhšie, pripájame vrecúško na uskladnenie a prepravu a mäkkú handričku z mikrovlákna na utieranie šošoviek od prachu a odtlačkov prstov.
Slnečné okuliare Tagart - hlavné vlastnosti

bambusové rám
UV 400 filter
čierne šošovky
elegantný dizajn
nízka hmotnosť
v cene vrecko a handrička z mikrovlákna
232954
Nový produkt