Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Pánska mikina FERRINO ELBRUS

Pánska mikina FERRINO ELBRUS

86,00 € Zľava 27,73%
119,00 €
S DPH
Teplá stredná vrstva s vetruodolným stredom a strečovými rukávy pre zabezpečenie voľnosti pohybu. Vnútorná strana je z brúseného mikrovlákna, ktoré je výhrevné, rýchlo odvádza vlhkosť od tela a je veľmi príjemné na dotyk. Elastické manžety na rukávoch sa nevyhrnuje a drží tam, kde majú. Celoprepínací zips umožňuje rýchle odvetranie, keď je potreba. Dve bočné vrecká na zips sú dostatočne veľké a pojmú telefón alebo rukavice. Táto mikina sa hodí na celú škálu outdoorových aktivít, od výletov, prechádzky v nevyspytateľnom počasí, ale aj horskú turistiku či lezenie.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Vlastnosti
Hmotnost: 590 g

Predná časť je vyrobená z vetruodolného materiálu ako ochrana proti nepriazni počasia. Spodná vrstva je, rovnako ako rukávy a chrbát, z výhrevného materiálu. Rukávy, chrbát a boky sú so strečového materiálu, ktorý zaisťuje voľnosť pohybu, navyše rýchlo odvádza vlhkosť od tela a veľmi rýchlo schne.

Vlastnosti:

Pánska mikina s větruodolným materiálom na tele
Priestranné vrecká so zipsami na boku
Jedna hrudné vrecko na zips
Elastické manžety rukávov
Elastické sťahovanie dolného lemu
Materiál:
Predná časť: 82% polyester, 18% stretch polyuretán (325 g / m2)
Rukávy a chrbát: 95% polyester, 5% elastan
Farba: dark red
253032

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske

Špecifické referencie

ean13
8014044963544
Nový produkt