Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Bunda Blaser HunTec Venture 3L
video

Bunda Blaser HunTec Venture 3L

539,95 €
S DPH
121001-140/571 Lovecká bunda Blaser HunTec Venture 3L v je tichá, pevná a vysoko funkčná bunda na prenasledovanie a sedenie v náročnom teréne. Hlavné vlastnosti poľovníckej bundy Blaser HunTec Venture 3L.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Lovecká bunda Blaser HunTec Venture 3L v je tichá, pevná a vysoko funkčná bunda na prenasledovanie a sedenie v náročnom teréne.
Hlavné vlastnosti poľovníckej bundy Blaser HunTec Venture 3L.

Ľahko odoláva extrémnym poveternostným podmienkam
Veľmi odolná; vyvinutá pre náročný lov
100% vietor a vodotesnosť
Podlepené švy
Zvlášť priedušná
Ľahký a pohodlný strečový materiál
3 praktické vrecká na lovecké doplnky
Individuálne nastaviteľná kapucňa
Vetracie otvory pod pažami
Nastaviteľné manžety a lem


Lovecká bunda HunTec Venture 3L bola vyvinutá špeciálne pre intenzívne poľovné revíry. Vďaka dvojvrstvovej štruktúre a prídavnej membráne je táto bunda obzvlášť robustná, vodotesná a vetruvzdorná. Vďaka tomu je ideálna aj do zlého počasia.

Navyše, 2-cestný strečový materiál je veľmi pohodlný a umožňuje maximálnu voľnosť pohybu. Nastaviteľná kapucňa, spodný lem a manžety na rukách umožňujú individuálne prispôsobenie loveckej bundy HunTec Venture 3L, čo ešte zvyšuje pohodlie pri nosení a ochranu pred poveternostnými vplyvmi.

Bunda má 3 vrecká. Dve priestranné predné vrecká sú mierne odsadené, aby umožňovali poľovníkovi rýchly prístup aj pri nosení batohu. Bunda má tiež náprsné vrecko na cennosti a doklady.

Vďaka modernému strihu a športovej farebnej schéme v maskáčovom prevedení je táto bunda elegantným doplnkom pre všetky poľovnícke a súkromné príležitosti.

S touto bundou ste dobre pripravení na intenzívne lovecké situácie. Kombinácia robustnosti a minimálnej hmotnosti sa vyplatí aj v horských oblastiach.

Značku HunTec vyvinula spoločnosť Blaser špeciálne ako alpskú líniu pre náročný lov. Spracovaný materiál je obzvlášť vysokej kvality a bol navrhnutý pre japonskú spoločnosť Blaser HunTec. Všetky odevy HunTec je možné navzájom perfektne kombinovať podľa modulárneho princípu a ponúka obrovskú voľnosť pohybu.

V závislosti od situácie lovu sa rôzne výrobky používajú ako vrstvy. To napríklad umožňuje začať namáhavý výstup tričkom, aby ste si potom mohli na vrchole obliecť hrejivú softshellovú bundu. Keď prší, pridá sa nepremokavá poľovnícka bunda a keď je teplota mrazivá, páperová bunda atď.


Materiál: 100% polyamid; Vnútro: 100% polyester

PARAMETRE:
Vonkajší materiál: 100% polyamid
Extra: materiál s nízkou hlučnosťou
Veľkosti: S až 3XL
Vnútorný materiál: 100% polyester
Membrána: áno
Strih: muži
Vrecká: 3 vrecká
Vodný stĺpec: 20 000 mm
Ochrana proti poveternostným vplyvom: vodotesná, vetruvzdorná
Typ: poľovnícka bunda
Typ bundy: univerzálna bunda
Výrobca: HunTec
Farba / Hun Tec Camouflage
Vlastnosti: vetrací zips, strečový, priedušný, tichý, vodeodolný, vetruvzdorný

Materiál:

Vrchný materiál1: 100% polyamid
Ochranná vrstva1: 100% polyester
Vnútorný materiál1: 100% polyamid
107837

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt