Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Dámské vysoké vlnené ponožky Hiking Light

Dámské vysoké vlnené ponožky Hiking Light

24,00 € Zľava 12,73%
27,50 €
S DPH
SC 566 043 A 291A VYSOKÉ TURISTICKÉ VLNENÉ PONOŽKY Vysoké turistické ponožky Devold® Hiking Medium so 57% Merino vlny určené primárne na turistiku sú vhodné aj pre akékoľvek športové výkony. Materiál je veľmi priedušný a skvele saje, odvádza telesnú vlhkosť od pokožky, predchádza jej prehrievaniu, vlhnutiu a tvorbe pľuzgierov. Ponožky majú spevnenú pätu a špičku pre väčšiu odolnosť proti mechanickému poškodeniu a dlhšiu životnosť. Tesný úplet a päta v tvare Y umocnia stabilitu ponožky. Perfektne obopínajú a sedia na nohe. Zabráni tak zhrňovaniu a nepríjemným prekladom v topánke.
Množstvo
Produkt dostupný

Pružný a plochý lem podčiarkne dokonalosť ponožiek a zaručí maximálny komfort bez nepríjemných otlakov kože. Na priehlavku je umiestnený materiál zo sieťoviny, vďaka ktorému noha lepšie dýcha a rýchlejšie schne. Chodidlo a päta majú zosilnený materiál pre väčší tepelný komfort a mäkký došľap. Ergonomicky tvarované na ľavú a pravú nohu. Buďte spokojní s každým vašim krokom. Nohy by sme si mali rozmaznávať. Sú našou každodennou oporou a dopravným prostriedkom. Vaše športové výkony či turistické výstupy si spríjemnite pohodlnými ponožkami, ktoré sa vďaka jedinečnému zloženiu prispôsobia vašim potrebám. V teplých dňoch príjemne chladí av tých chladnejších naopak zahrejú.
Pohodlie z NÓRSKA pre vás

tesný úplet a päta v tvare Y - žiadne skĺzanie ani rolovanie ponožiek, skvelá stabilita
ergonomicky tvarované na ľavú a pravú nohu
panel zo sieťoviny - lepšie odvetráva, rýchlejšie schne
Pružný a plochý lem - nikde vás netlačia žiadne gumičky
Spevnená oblasť prstov a päty - vyššie pohodlie a dlhšia životnosť
zosilnený materiál na chodidle a päte - väčší teplotný komfort, mäkký došľap
priedušný materiál - lepší odvod potu z povrchu tela
mäkké na omak a prispôsobivé vášmu telu - extrémne pohodlie pri pohybe
odolnosť voči zápachu - zoberte si ponožky každý deň bez nutnosti častého prania
57% prírodná merino vlna - hreje, aj keď je vlhká

Farba: Skydiver- modá
Materiál

57% Merino vlna, 37% Polyamid, 4% Polypropylén, 2% Elastan
254853
Nový produkt