Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Športové vlnené ponožky Devold Energy Ankle

Športové vlnené ponožky Devold Energy Ankle

18,50 € Zľava 15,91%
22,00 €
S DPH
SC 560 042 A 272A Športové ponožky zo zmesového materiálu s podielom Merino vlny určené na všetky športové výkony od skutočne profesionálnych až po čisto rekreačné. Vhodné pre aktívny šport v lete aj v zime či na turistiku. Tesný náplet priľne k chodidlu a nedovolí zhrňovanie. Elastické rebrovanie po celom obvode.
Veľkosť chodidla
Množstvo
Produkt dostupný

Športové ponožky zo zmesového materiálu s podielom Merino vlny určené na všetky športové výkony od skutočne profesionálnych až po čisto rekreačné. Vhodné pre aktívny šport v lete aj v zime či na turistiku.

Tesný náplet priľne k chodidlu a nedovolí zhrňovanie.
Elastické rebrovanie po celom obvode.
Vystužená oblasť prstov a päty pre dlhšiu životnosť ponožky.
Froté panely na ploške chodidla.
Ochranné panely priehlavku.
Ploché švy.
Panel na päte v tvare Y
Rozlíšenie pravá - ľavá.
Reflexný detail po obvode členku.
Devold je tá najlepšia prírodná kvalita z Nórska. Jedna z najstarších značiek oblečenia na trhu s vlastným vývojom a výrobou vo svojej továrni v Európe. Na výrobu produktov používajú tú najkvalitnejšiu vlnu od farmárov prevažne z Nového Zélandu a Austrálie. Títo farmári dodávajú vlnu výhradne Devoldu.


Merino vlna, z ktorej sú vyrobené ponožky Energy Ankle

ABSORPCIA je jednou z nich! Merino vlna zvládne človeka aj ochladzovať. Vlhkosť od tela odvádza vo forme pary, čím sa líši od syntetických materiálov, ktoré odvádzajú pot a vlhkosť až po skvapalnenie. Kvôli tomu prevlhnuté tričko zo syntetiky studia a chová sa skôr ako igelit. Naproti tomu vlnená látka je stále výborne priedušná a zahreje vás, aj keď je vlhká.
Tričko je perfektné ako IZOLAČNÁ VRSTVA a to vďaka štruktúre svojich vlnených vlákien. Preto je ideálny do chladného aj teplého počasia. V lete chladí av zime hreje.
Prirodzene REGULUJE TEPLOTU tým, že absorbuje a uvoľňuje vlhkosť. Vďaka tomu sa vyvarujete prehriatiu alebo aj prípadnému podchladeniu.
Úplnou bombou je priedušnosť. To je totiž dôvod, prečo toto tričko nezapácha ani po opakovanom použití a prepotení. Merino má totiž navyše prirodzenú a stálu odolnosť voči rastu mikroorganizmov, čím OBMEDZUJE TVORBU TELESNÉHO PACHU.
Ľudia, ktorí trpia na ekzémy, by pre ZDRAVEJŠIU POKOŽKU urobili čokoľvek. V tomto triku sa budú vyžívať. Merino vlna je schopná zmierniť prejavy ekzémov aj ďalších kožných problémov. A to práve vďaka svojej jemnosti a schopnosti odolávať baktériám a regulovať telesnú teplotu.
Vlna ABSORBUJE UV ŽIARENIE a poskytuje vám tak prirodzenú ochranu pred škodlivým žiarením.
Tričko ZAISŤUJE POHODLIE je mäkké na dotyk, takže neškriabe a nehryzie. Termobielizeň z merino vlny dáva človeku pocit, že na sebe nič nemá a pritom sa cíti stále komfortne.
Tričko je vyrobené v úplnom súlade s PRÍRODOU. Každý rok na jar sa ovce zháňajú z hôr dole kvôli strihaniu. Termobielizeň Devold sa dá kompostovať, a tak sa materiál vráti späť do prírody.
Všetci určite ocenia ľahkú údržbu a možnosť PRÁŤ TRIČKO V PRÁČKE a SUŠIŤ V SUŠIČKE.

Farba:Dark Grey- šedá
Materiál

54% Merino vlna, 42% Polyamid, 2% Elastan, 1% Reflective
254861

Tabuľka dát

Pohlavie
dámske
Nový produkt