Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Vzduchovka Kral Arms Ekinoks kal.5,5mm,  16J

Vzduchovka Kral Arms Ekinoks kal.5,5mm, 16J

670,00 €
S DPH
Kral Ekinoks, vetrovka PCP v kalibri 5,5 mm s kompaktnou drevenou pažbou z tureckého orecha, hlaveň dlhá 580 mm, kapacita kartuše 425cc / 200 BAR, možnosť regulácie výkonu, zásobník 12 rán, prebíjanie páčkou, hmotnosť 3 950g.
Množstvo
Produkt dostupný

Popis

KRAL ARMS Ekinoks 5,5 mm

Najdôležitejším prvkom vzduchovky je samozrejme jej hlaveň. Kral Ekinoks má kvalitnú závitovanú hlaveň s dĺžkou 580 mm zakončenou kovovým krytím závitu 1/2 UNF pre kompenzátor hluku.

Zásobník vzduchu nazývaný tiež ako kartuša má v prípade modelu Ekinoks zväčšený objem na 425cc. Maximálny plniaci tlak je 250 BAR. Aktuálny tlak môžete kontrolovať na manometri v stredu zbrane z pravej strany.

Plnenie kartuše sa vykonáva rýchlospojkou KRAL za pomocou ručnej pumpy alebo prepúšťaním z fľaše. Pre plnenie z fľaše je vhodnejšia hadica s vlastným manometrom a odpúšťacím ventilom. Rozpájanie plniaceho konektora a rýchlospojky je potom bezpečnejšie.

Vzduchovka Kral Ekinoks ako jedna z mála disponuje semi auto prebíjaním a dovoľuje tak streľbu opakovaným stlačením spúšte. Stačí tak stláčať spúšť a strieľať jednu diabolku za druhou, a to pri zachovaní systému vkladaní diabolky priamo do hlavne, ktorý streľbu spresňuje. Spätný tlak po výstrele natiahne tiahlo, zásobník sa pootočí a bodec zasunie do hlavne ďalšiu diabolku.

Systém semi-auto streľby je funkčný iba po úprave na plne výkonovú verziu na ZP! V našej ponuke máme len znížený výkon 16J!

Nezabudlo sa na istenie zbrane proti náhodnému výstrelu - poistku. Nájdete ju z pravej strany v zadnej časti mechanického ústrojenstva. Manuálna poistka sa ovláda posunutím páčky vpred a vzad medzi značením S zaistené a F odistené.

KRAL Puncher Ekinoks nemá bežná mieridlá, a preto je vzduchovka vybavená montážnou lištou 22 mm pre osadenie optikou či kolimátorom.

Celý systém vetrovky Kral Puncher Ekinoks výrobca osadil do nádhernej kompaktnej drevenej orechové pažby, a práve vďaka konštrukčnému riešeniu dosahuje iba 920 mm celkovej dĺžky. Pre zvýšenie komfortu pri streľbe si strelec môže nastaviť výšku lícnice podľa svojich potrieb.

Parametre:

Systém pohonu _PCP
Kaliber _5,5 mm / .22
Typ streliva _olovené diabolo
Typ hlavne _drážkovaná
Režim strelby _semi-auto
Blowback _áno
Typ spúšte _Double Action
Poistka proti výstrelu _áno
Montážna lišta _22 mm
Farba _čierna
Materiál pažby _drevo
Kapacita zásobníka [ks] _12
Úsťová rýchlosť [m/s] _200
Dlžka hlavne [mm] _580
Celková dlžka [mm] _920
Hmotnosť [g] _3950
Kategorie zbraně _D
248850
Nový produkt