Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

HAUSKEN SD WD60 XTRM MKII, kal. 8.6 mm -.338
video

HAUSKEN SD WD60 XTRM MKII, kal. 8.6 mm -.338

725,00 €
S DPH
HAUSKEN tlmiče sú vyrobené z vysokoeloxovaného hliníka na najmodernejších strojoch. Všetky diely sú tvrdo eloxované pre maximálnu odolnosť. Vyspelý dizajn, precízna výroba nízka hmotnosť, kompaktné rozmery a vysokokvalitné materiály zároveň zaisťujú maximálny tlmiaci výkon. Modely s označením „XTRM“ obsahujú naviac výplň – integrovanú sieťovinu z nerezovej ocele, ktorá zvyšuje účinnosť tlmiča.Veľkosť závitu v tlmiči je jednotná pre všetky kalibre a priemery hlavní, ale podľa priemeru hlavne je nutné dokúpiť príslušnú závitovú redukciu.
Množstvo
Iba osobný odber v predajniach na zbrojný preukaz!

Celková dĺžka 224 mm
Priemer hlavne do 23 mm
Vonkajší priemer tlmiča 60 mm
Závit 18x1
Max.priemer strely do .375 (9,5 mm)
Tlmiaci účinok 38+ db
Hmotnosť 490 g

Hausken Lyddemper sa špecializuje na redukciu zvuku a spätného rázu od roku 1992. Odvtedy sme si vybudovali jedinečné skúsenosti s technológiou redukcie zvuku, inšpirované požiadavkami poľovníkov. Naše dnešné produkty sú výsledkom viac ako 25-ročnej práce, vývoja a vášne. Robustná a efektívna koncepcia usmerňovačov od spoločnosti Hausken sa v priebehu rokov neustále vyvíja a od dnešného dňa máme k dnešnému dňu najlepšie konštrukčné riešenie. Naše tlmiče sú vyrobené v Nórsku s najvyššími požiadavkami na odolnosť, presnosť, stabilitu a efekt.
Prečo práve Hausken?
Hausken dodáva nórske tlmiče najvyššej kvality, keď hľadáte pokoj lesa, hôr alebo plání. Svetové tlmenie zvuku.
Po mnoho rokov získava tlmič Hausken najvyššie známky v nezávislých testoch, kde sa sústredila pozornosť na kombináciu dĺžky, hmotnosti a účinku. Séria Jakt vám poskytuje optimálny účinok na cm. a na gram. Hľadanie najlepšieho tlmiča viedlo k vývoju systému Hausken XTRM, systému, ktorý môže byť inštalovaný alebo dodatočne vybavený výrobcom alebo samotným lovcom. Systém XTRM dokáže poskytnúť až o 7 dB viac energie. XTRM je o ďalší krok bližšie k tichu.
Čas použiteľnosti
Tlmič hluku Hausken je vyrobený z vysoko kvalitného hliníka a tvrdé eloxovanie poskytuje veľmi odolný povrch.
Hausken dodáva tlmiče vo všetkých kalibroch, od .17 až po .50 vrátane. Celkovo je k dispozícii 14 rôznych priemerov stredových otvorov. Sme presvedčení, že dodanie kvalitného produktu si vyžaduje, aby bol tlmič vyrobený podľa kalibru.
Závitová časť je vyrobená z kyselinovzdornej ocele.

Iba osobný odber v predajniach na zbrojný preukaz s nákupným povolením!
203010bg

Tabuľka dát

MODELOVÁ RADA HAUSKEN
WD60 XTRM MKII
Nový produkt

Mohlo by vás zaujať aj