Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Puškohľad Blaser B2 2-12x50 iC
video

Puškohľad Blaser B2 2-12x50 iC

1 973,00 €
S DPH
Puškohľad BLASER B2 bol špeciálne vyvinutý pre použitie s nadstavcami. Každý model zo série úspešne prešiel testami odolnosti proti výstrelom. S celkovou dĺžkou, ktorá je až o štyri centimetre kratšia ako porovnateľné puškohľady, sú puškohľady Blaser B2 mimoriadne kompaktné. Pri love táto krátka konštrukcia zaisťuje, že sa dá nástavec pohodlne ovládať v polohe a ťažisko zbrane sa zbytočne neposúva dopredu. Ďalšou výhodou malej celkovej dĺžky sú krátke dráhy posuvu pohyblivých šošoviek zoomového systému a tým lepšia mechanická presnosť a stabilnejší bod dopadu pri zmene zväčšenia. Mechanická robustnosť zároveň kompenzuje dodatočné namáhanie puškohľadu pri streľbe s nástavcom.
Množstvo
Produkt dostupný

Puškohľad BLASER B2 bol špeciálne vyvinutý pre použitie s nadstavcami. Každý model zo série úspešne prešiel testami odolnosti proti výstrelom.

S celkovou dĺžkou, ktorá je až o štyri centimetre kratšia ako porovnateľné puškohľady, sú puškohľady Blaser B2 mimoriadne kompaktné. Pri love táto krátka konštrukcia zaisťuje, že sa dá nástavec pohodlne ovládať v polohe a ťažisko zbrane sa zbytočne neposúva dopredu. Ďalšou výhodou malej celkovej dĺžky sú krátke dráhy posuvu pohyblivých šošoviek zoomového systému a tým lepšia mechanická presnosť a stabilnejší bod dopadu pri zmene zväčšenia. Mechanická robustnosť zároveň kompenzuje dodatočné namáhanie puškohľadu pri streľbe s nástavcom.

V kombinácii s ľahko montovateľnými, absolútne opakovateľnými nadstavcami a zodpovedajúcou optikou uchytenia sa puškohľady Blaser B2 stávajú skutočnými špecialistami na nočný lov.

Puškohľad a nástavec možno pripojiť rýchlo a jednoducho v niekoľkých jednoduchých krokoch – s absolútnou opakovateľnosťou. Obe optiky sa tak stávajú precíznou jednotkou.

IC (Ovládanie osvetlenia)

V spojení s preklápacím krytom okuláru Blaser B2 s funkciou iC ponúkajú puškohľady Blaser B2 dômyselnú možnosť prenosu aickej aktivácie svietiacej bodky (Illumination Control) na všetky typy a značky zbraní.

Vlastnosti
- Až 15- násobný optický zoom
- Optimalizované pre príslušenstva(termovízia ,noktovízor) – kompaktné a robustné
- Jemný denný osvetlený nitkový kríž v druhej ohniskovej rovine
- 94 / 92 % denný / nočný prenos
- Smart Lens Protection (SLP) - hydrofóbna povrchová úprava šošoviek
- 30 mm stredová trubka / voliteľné prevedenie, bez i so šínou
- Kompenzácia paralaxy
- Plynulé nastavenie intenzity svetla
- Pogumovaný vario krúžok
- 90 mm očný reliéf
- Plnené dusíkom, vodeodolné 4 m
- Vyrobené v Nemecku

Parametre:

Prevedenie na krúžky
Zväčšenie 2-12x
Výstupná pupila (mm) 9,8-4,2
Súmrakové číslo 5,7-24,5
Zorné pole na 100 m 3,3-20,0
Priemer stredovej trubky 30,0
Dĺžka (mm) 330,0
Hmotnosť (g) 735
223063b
Nový produkt

Mohlo by vás zaujať aj