Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

ARIXOL UNI eco 300ml - prací prostriedok

ARIXOL UNI eco 300ml - prací prostriedok

7,50 €
S DPH
šetrný prací gél na oblečenie a outdoorové vybavenie z vlny, bavlny a syntetických vlákien vrátane funkčných a membránových materiálov vyvinutý s ohľadom na životné prostredie - 300 ml.
Množstvo
Produkt dostupný

Prípravok je vhodný na použitie v práčke ako aj na ručné pranie. Odstraňuje zápachy a odolné škvrny ako hlina, krv a tráva. Nečistoty ako aj zvyšky pracích prostriedkov znižujú priedušnosť a vodoodpudivosť funkčných a membránových materiálov. ARIXOL UNI eco účinne odstraňuje tieto nečistoty a nezanecháva žiadne zvyšky, čím obnovuje pôvodné vlastnosti týchto materiálov. Oblečenie po vypraní zanecháva bez akejkoľvek vône alebo zápachu.
Prípravok ARIXOL UNI eco nezanecháva žiadne zvyšky, čím pomáha obnoviť vodoodpudivú úpravu aplikovanú pri výrobe (DWR). K obnove DWR napomáha aj prežehlenie (napomáha molekulám DWR sa preorientovať a tým zvýšiť ich účinnosť). Ak ani vypranie prípravkom ARIXOL UNI eco a prežehlenie nenavráti pôvodnú vodoodpudivosť, znamená to, že DWR bola opotrebovaná a je nutné aplikovať vodoodpudivú impregnáciu ako napríklad WAPROX UNI eco, WAPROX NANO eco alebo WAPROX WASH-IN.
Prípravok neobsahuje žiadne bielidlá, optické zjasňovače, aviváže, vône, farbivá, enzýmy, fosfáty, flourokarbonové zlúčeniny (PFC), etoxylované alkylfenoly (APEO) a prchavé organické zlúčeniny (VOC).
Produkt je 100% biodegradovateľný a nie je záťažou pre životné prostredie.
244458
Nový produkt