Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

ALPINA  Trapper W Heat - zimná lovecká vyhrievaná obuv
video video

ALPINA Trapper W Heat - zimná lovecká vyhrievaná obuv

299,90 €
S DPH
Robustná kožená obuv Alpina Hunter Heat s inovatívnym systémom vyhrievania InTemp, ktorý je umiestnený vo vrchnej časti nad priehlavkom a prstami.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Robustná kožená obuv Alpina Hunter Heat s inovatívnym systémom vyhrievania InTemp, ktorý je umiestnený vo vrchnej časti nad priehlavkom a prstami. Nedôjde tak k postupnému vyšľapaniu vyhrievacích vlákien, ako tomu je u bežných vyhrievacích vložiek. Batéria je potom šikovne ukrytá na vrchnej strane topánky pod ochranným krytom na suchý zips a napája spomínanú vyhrievaciu lamelu v prednej časti topánky. Odtiaľ potom teplo vzlína do celej topánky. Žiadne vyčnievajúce káble, žiadne batérie, ktoré používateľ môže počas chôdze v ťažkom teréne stratiť alebo poškodiť. Stlačením jedného tlačidla máte počas chvíľky obuv príjemne vyhriatu.

Na nabíjanie batérie slúži zadný napájací konektor, pričom nabíjanie je možné vykonávať bez nutnosti batériu akokoľvek vyberať z ochranného puzdra. Všetko rýchlo, jednoducho a pohodlne. Systém vyhrievania pri zapnutí najskôr nahreje lamelu, a behom chvíľky sa aicky nastaví na prevádzkovú teplotu, ktorá môže súvisle vyhrievať topánku. Batéria navyše zvládne až 1000 nabíjacích cyklov.

Obuv ponúka celkom 2 stupne vykurovania:

Vysoký 55°C (červená farba tlačidla) s dĺžkou vyhrievania až 3,5h
Stredná 45°C (modrá farba tlačidla) s dĺžkou vyhrievania až 5,5h

Povrchová vodeodolná membrána Sympatex zaručuje dobrú priepustnosť vzduchu a maximálne pohodlie chodidla v suchu. Samozrejmosťou pri tejto obuvi je aj silná podrážka Vibram, ktorá garantuje stabilnú a bezpečnú chôdzu. Funkciu izolačného aj ochranného prvku plní gumový lem, ktorý dookola obopína celú spodnú časť topánky.

Veľkosť obuvi sa potom najlepšie odvodzuje od tzv. Mondo point (MP), ktorý uvádza koľko má presne dĺžka vnútornej stielky milimetrov. Stačí teda zmerať dĺžku chodidla od špičky palca po pätu. Získaná veľkosť potom zodpovedá veľkosti vnútornej stielky (vložky) obuvi.

Súčasťou balenia je:
- Obuv Alpina Heat
- 2ks dobíjacích batérií
- Nabíjačka s dvoma konektormi pre každú topánku

Vlastnosti:
Pevná podrážka Vibram
Vodeodolná membrána Sympatex
Intemp
Prispôsobivosť

Zloženie:
Vrchná vrstva - Koža
Podšívka - textil

Tabuľka veľkostí:
Dĺžka chodidla/veľkosť

245 mm - 38
250 mm - 39
253 mm - 39,5
255 mm - 40
260 mm - 40,5
265 mm - 41
995056

Tabuľka dát

Pohlavie
dámske

Špecifické referencie

ean13
3838427246261
Nový produkt