Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

ALFA Jerv A/P/S GTX

ALFA Jerv A/P/S GTX

539,00 €
S DPH
ALFA Pánská lovecká GORE-TEX® obuv Jerv A/P/S GTX Vysoko pohodlná topánka s univerzálnym fitom je vyrobená z prvotriednej kože Full Grain. Spoločne s membránou GORE-TEX® je obuv nepremokavá a priedušná a zaisťuje vysoký komfort po celý deň. Vysoký strih s pamäťovou penou v oblasti členku dodáva pohodlie a vysokú stabilnú oporu nohe. Gumová obsádzka po celom obvode a trojité švy s Kevlar materiálom robia túto obuv nesmierne mechanicky odolnú. Systém dvojitého zamykania šnurovania zjednodušuje individuálne nastavenie. Systém dvojitého zámku zjednodušuje individuálne nastavenie šnurovania. Ľahká podošva EVA v kombinácii s podrážkou Vibram® Grip A/M/G zaručujú stabilitu a skvelú trakciu.
Veľkosť
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

Technológia

Prvotriedna koža Full Grain

Prvotriedna koža Full Grain má veľkú priedušnosť, mechanickú odolnosť, odolnosť proti vode a hladký povrch.

Membrána GORE-TEX®

Vodotesná a izolačná vrstva s jedinečnou priedušnosťou pre väčšie pohodlie. Vďaka technológii Performance Comfort je navrhnutá tak, aby umožňovala maximálne pohodlie pri použití v širokom spektre podmienok pri vonkajších aktivitách. Technológia Performance Comfort sa nachádza hlavne v horolezeckých, turistických a loveckých topánkach spoločnosti Alfa.

Pamäťová pena v oblasti členku a päty

Pena ovplyvnená teplotou tela umožňuje pohodlné zapadnutie topánky do oblasti členku. Pamäťová pena okolo členku zaisťuje lepšie prispôsobenie a väčší komfort. Materiál je ovplyvnený telesným teplom a tvarom na nohu pre pohodlnejšie nosenie.

Anatomická vložka

Anatomicky vytvorená vložka, ktorá udržuje nohy v suchu a pohodlí vďaka priedušným materiálom s veľkou absorpciou. Penová konštrukcia zaisťuje tlmenie nárazov, pohodlie a úľavu unaveným nohám. Antibakteriálny povrch taktiež pomáha predchádzať zápachu.

Combo medzipodrážka

Kombinuje nízku hmotnosť a zvýšenú stabilitu.

Stabilizačná L-výstuha

Vynikajúce technické vlastnosti zaisťujú stabilitu po celú dobu životnosti výrobku.

Podrážka

Vibram® Grip A/M/G s jedinečnou gumovou zmesou a vynikajúcou priľnavosťou. Vibram® Grip+ je na mieru vyrobená podrážka, vyvinutá prostredníctvom spolupráce Alfa s firmou Vibram®. Jeho jedinečná gumová zmes zaisťuje väčšie trenie, čo vám ponúka ešte lepšiu trakciu. Okrem novej gumovej zmesi má Grip + svoju vlastnú, jedinečnú vzorku. Výsledkom je prémiová podrážka a bezkonkurenčná priľnavosť na klzkom a vlhkom povrchu.

Systém dvojitého zamykania

Systém šnurovania so štyrmi háčikmi na každej topánke, ktoré poskytujú možnosť samostatného utiahnutia alebo uvoľnenia cez priehlavok a členok, pre individuálne prispôsobenie.

Štandardné kopyto (Standard-Last Hunting)

Štandardné veľmi dobre padnúci strih topánky. Okrúhly tvar päty znižuje riziko vzniku pľuzgierov.

Gumová obsádka

Gumová obsádzka po celom spodnom obvode zvyšuje trvanlivosť a predlžuje životnosť.
PREDNOSTI

Šnúrky Alfa sú impregnované, čo zabraňuje absorpcii vody.

Veľkosti (EUR): 40 - 48

Váha topánky: 990 g (veľ. 42 EUR / jedna topánka)

Výška komína: 27,5 cm (veľ. 42 EUR)
995011

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt