Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

ALFA Rype A/P/S GTX

ALFA Rype A/P/S GTX

429,00 €
S DPH
ALFA TURISTICKÁ OBUV S GORE-TEX® MEMBRÁNOU RYPE A/P/S GTX Bezúdržbové topánky v materiáli AlfaAir™ so stabilným, vysokým komínom. Vďaka membráne GORE-TEX je topánka vodeodolná a priedušná. Bezúdržbový a odolný materiál AlfaAir, ktorý má nízku hmotnosť a zaisťuje ľahkú údržbu, rovnako ako plné galoše, ktoré zvyšujú trvanlivosť. Kombinovaná medzipodrážka zaisťuje stabilitu a tlmenie nárazov, zatiaľ čo podrážka Vibram® Grip AMG poskytuje dobrú priľnavosť v rozmanitom teréne.
Veľkosť
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

Technológia

Alfa-Air ™

Bezúdržbový a ľahký vrchný materiál. Stačí iba oplachovanie!

Alfa-Air ™ sa skladá z dvoch laminovaných vrstiev. Vonkajší materiál je perforované mikrovlákno: bezúdržbové a extrémne odolné. Druhá vrstva sa môže meniť tak, aby poskytovala špecifické vlastnosti produktu, ako je zvýšená izolácia, pružnosť alebo priedušnosť.

Membrána GORE-TEX®

Vodotesná a izolačná vrstva s jedinečnou priedušnosťou pre väčšie pohodlie. V spojení s vysoko priedušnými hydrofóbnymi materiálmi zadržiava technológia Extended Comfort vodu, ktorá by prenikla do topánky a zároveň umožňuje potu odparovať zvnútra topánky von. GORE-TEX® Extended Comfort je vhodný pre mierne až teplé podmienky a pri vyšších úrovniach aktivity. Je 100% nepremokavý a vysoko priedušný, ponúka suché a pohodlné prostredie pri vyšších teplotách.

ANATOMICKÁ VLOŽKA

Anatomicky vytvorená vložka, ktorá udržuje nohy v suchu a pohodlí vďaka priedušným materiálom s veľkou absorpciou. Penová konštrukcia zaisťuje tlmenie nárazov, pohodlie a úľavu unaveným nohám. Antibakteriálny povrch taktiež pomáha predchádzať zápachu.

ĽAHKÁ MEDZIPODRŽKA EVA

Extrémne ľahká a skvele odpružená medzipodrážka.

STABILIZAČNÁ L-VÝSTUHA

Vynikajúce technické vlastnosti zaisťujú stabilitu po celú dobu životnosti výrobku.

PODRÁŽKA

Vibram® s jedinečnou gumovou zmesou a vynikajúcou priľnavosťou. Podrážka je vhodná na veľmi náročný trekking s ťažkým batohom aj po nespevnených cestách. Je prispôsobená na ľadovcovú turistiku a ľahšie snehovo-ľadové lezenie. Drážka na päte na uchytenie poloautomatických mačiek.

GUMOVÁ OBSÁDZKA

Gumová obsádzka po celom spodnom obvode zvyšuje trvanlivosť a predlžuje životnosť.

PODLEPENÉ ŠVY

Špeciálna páska kryjúca švy zvyšuje odolnosť voči vode.
PREDNOSTI

ŠNÚRKY: Šnúrky Alfa sú impregnované, čo zabraňuje absorpcii vody.
PÚŤKA: Pútka pre ľahšie obúvanie.
VEĽKOSTI (EUR): 36-48
VÁHA TOPÁNKY: 770 g (veľ. 42 EUR/ jedna topánka)
VÝŠKA KOMÍNU: 23.5 cm (veľ. 42 EUR)
995005

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt