Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

ALFA Bever Pro Advance 2.0GTX

ALFA Bever Pro Advance 2.0GTX

429,00 €
S DPH
Univerzálna lovecká GORE-TEX® obuv Alfa Bever Pro Predstavujeme vám najodolnejšiu triedu topánok pre mužov aj ženy - poľovníkov. Topánky vhodné aj k trojsezónnemu lovu.. Nie ste typ, ktorý príde k posedu autom, ale radšej chodíte po lese a svoju korisť hľadáte dlhé hodiny, mnohokrát aj cez noc? Chodíte do pohonu, kde napríklad pol dňa idete po farbe a dohľadávate postrelené zviera? Často prekonávate veľké prevýšenia a ťažké terény? Potom potrebujte najkvalitnejšiu obuv z vysoko odolnej kože. Kožený je aj jazyk, takže voda nemá šancu do topánky preniknúť. Hravo zdoláte plytké brody suchou nohou.
Veľkosť
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

Lovecká topánka Bever Pro Advance má všetky dôležité technologické vychytávky. Je priedušná a nepremokavá vďaka koži a membráne GORE - TEX. Podrážka v technológii Vibram® Grip AMG robí topánku priľnavú ku všetkým povrchom. Mokré listy napadané na skalnaté chodníky lesa túto topánku neohrozia. Ide o loveckú topánku a tak je ťažšia, avšak na svoju pevnosť je stále bezkonkurenčne ľahká. Brewer Pro Advance je tiež vhodná pre všetky Army záležitosti a ideálny na Survival.

TECHNOLÓGIA

Odolná koža FULL-GRAIN

Nebrúsená koža z najsilnejšej a najodolnejšej časti zvieraťa. Povrch zrna kože zostane neporušený pred použitím povrchového povlaku a vďaka tomu vlákna majú pôvodnú pevnosť. Koža má tak prirodzenú priedušnosť, môže lepšie dýchať. Lepšie odolá času, opotrebovaniu, vode. Má hladký povrch.

GORE-TEX®

Bezúdržbový, odolný vonkajší materiál spojený s membránou GORE-TEX®. Vodotesná a izolačná vrstva s jedinečnou priedušnosťou pre väčšie pohodlie. V spojení s vysoko priedušnými hydrofóbnymi materiálmi zadržiava technológia Extended Comfort vodu, ktorá by prenikla do topánky a zároveň umožňuje potu odparovať sa zvnútra topánky von. GORE-TEX® Extended Comfort je vhodný pre mierne až teplé podmienky a pri vyšších úrovniach aktivity. Je 100% nepremokavý a vysoko priedušný, ponúka suché a pohodlné prostredie pri vyšších teplotách. Technológia Extended Comfort je určená predovšetkým pre nízke a stredne vysoké topánky Alfa.

Ľahká medzipodrážka EVA

Extrémne ľahká a skvele odpružená medzipodrážka.

Vibram® Grip AMG

Technológia podrážky s vynikajúcou priľnavosťou. Vibram® Grip+ je na mieru vyrobená podrážka, vyvinutá prostredníctvom spolupráce Alfa s firmou Vibram®. Jeho jedinečná gumová zmes zaisťuje väčšie trenie, čo vám ponúka ešte lepšiu trakciu. Okrem novej gumovej zmesi má Grip + svoju vlastnú, jedinečnú vzorku. Výsledkom je prémiová podrážka a bezkonkurenčná priľnavosť na klzkom a vlhkom povrchu.

Anatomická vložka

Anatomicky vytvorená vložka, ktorá udržuje nohy v suchu a pohodlí vďaka priedušným materiálom s veľkou absorpciou. Penová konštrukcia zaisťuje tlmenie nárazov, pohodlie a úľavu unaveným nohám. Antibakteriálny povrch taktiež pomáha predchádzať zápachu.

Stabilizačná L - výstuha

Vynikajúce technické vlastnosti zaisťujú stabilitu po celú dobu životnosti výrobku.

Systém dvojitého zamykania

Systém šnurovania so štyrmi háčikmi na každej topánke, ktoré poskytujú možnosť samostatného utiahnutia alebo uvoľnenia cez priehlavok a členok, pre individuálne prispôsobenie.

PREDNOSTI

Šnúrky - impregnované, čo zabraňuje absorpcii vody
GUMOVÁ OBSÁDZKA - po celom spodnom obvode zvyšuje trvanlivosť a predlžuje životnosť
KOPYTO - štandardne tvarované kopyto zaisťuje pohodlie, zatiaľ čo okrúhly tvar pätiek znižuje riziko pľuzgierov
VÁHA TOPÁNKY - 895 g (veľ. 42 EUR)
VÝŠKA KOMÍNU - 23,5 cm (veľ. 42 EUR)
VEĽKOSTI - 38 - 48 (EUR)
995000

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt