Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Härkila Orton Gusset čižmy

Härkila Orton Gusset čižmy

239,00 €
S DPH
Exkluzívne čižmy s neoprénovou podšívkou, ktoré sú pohodlné aj pri dlhšom love. Podrážka Härkila Vibram, 3 mm neoprénová podšívka a strečový klín na vrchu. Podšívka z fleecovej vložky ponúka zvýšenú izoláciu a pomáha udržiavať chodidlo v suchu odvádzaním kondenzácie a vlhkosti z pokožky.
Veľkosť
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

Harkila Orton Gusset čižmy sú vyrobené z prírodného kaučuku, s nastaviteľným bočným klinom pre väčšiu šírku a vetranie pri chôdzi. Tieto exkluzívne čižmy značky Harkila majú veľmi nízku hmotnosť a sú pružné vďaka vnútornej vložke Ortholite, ktorá podporuje vaše chodidlá pri namáhavom nosení. Podrážka má výplň z gélu Harkila, čižmy s teplou ochrannou 3 mm neoprénovou izoláciou potiahnutou fleecom pre teploty až -20 ° C. Tieto štýlové olivové čižmy sú dobre navrhnuté pre vlhké bahnité zimné podmienky. Čižmy Härkila Orton Gusset udržujú nohy v príjemnom teple a chránia pred chladom.
 

podšívka z 3 mm neoprénu s fleecom pre tepelnú izoláciu
vulkanizovaný prírodný kaučuk, vďaka ktorému sú topánky pevnejšie, pružnejšie a odolnejšie voči teplu a iným okolitým podmienkam
sklené vlákno, ktoré je umiestnené medzi stielkou a podošvou topánky pod oblúkom pre dobrú oporu a zmiernenie zaťaženia nôh a lýtok.
podrážka Vibram pre špecializovanú podošvu vysokej triedy sľubujúca pohodlný ergonomický krok
bahenné uvoľňovacie kanály v dezéne pre dobrú trakciu 

Farba: olivová
244609

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt