Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Härkila Orton zip čižmy

Härkila Orton zip čižmy

269,00 €
S DPH
Exkluzívne čižmy s neoprénovou podšívkou, ktoré sú pohodlné aj pri dlhšom love. Podrážka Härkila Vibram, 3 mm neoprénová podšívka a bočný zips. Podšívka s fleecom ponúka zvýšenú izoláciu a pomáha udržiavať chodidlo v suchu odvádzaním kondenzácie a vlhkosti od pokožky.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Harkila Orton Zip čižmy majú vybornú izoláciu vďaka 3mm neoprénu. Sú vyrobené z prírodného vulkanizovaného kaučuku, kvalitný YKK bočný zips na vonkajšej strane pre ľahšie obúvanie a zobúvanie. Tieto exkluzívne čižmy značky Harkila majú veľmi nízku hmotnosť a sú mimoriadne flexibilné. Ortolit podporuje vaše chodidlá pri namáhavom nosení. Podrážka má výplň z gélu Harkila s teplou ochrannou 3 mm neoprénovou podšívkou potiahnutou fleecom pre teploty do -20 ° C. Tieto štýlové olivové čižmy sú dobre navrhnuté pre vlhké bahnité zimné podmienky. Čižmy Härkila Orton Zip udržujú nohy v príjemnom teple a chránia pred chladom.
 

podšívka z 3 mm neoprénu s fleecom pre tepelnú izoláciu
kvalitný YKK bočný zips
vulkanizovaný prírodný kaučuk - pevnosť, pružnosť a odolnosť 
sklené vlákno, ktoré je umiestnené medzi stielkou a podošvou pre príjemné nosenie a zmiernenie zaťaženia nôh a lýtok.
podrážka Vibram Härkila Hunter Icetrek sľubujúca pohodlný ergonomický krok
bahenné uvoľňovacie prvky v dezéne pre lepšiu trakciu

Farba: olivová
244602

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt