Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
AKU Alterra Lite GTX Mid - camo zelená/ čierna

AKU Alterra Lite GTX Mid - camo zelená/ čierna

144,00 € Zľava 10%
160,00 €
S DPH
Členkový variant univerzálneho, ľahkého a priedušného modelu Alterra Lite, ktorý je vyrobený z veľmi odolných materiálov. Tento model je určený do stredne ťažkého terénu, kedy vám poskytne dobrú fixáciu členku a zároveň vás nebude svojou váhou zbytočne brzdiť. Ľahkosť a priedušnosť tiež oceníte v teplejších mesiacoch, kedy vám chodidlá v topánke budú príjemne dýchať. Priedušnosť je predovšetkým daná použitím textílie značky AKU - materiálom AIR 8000. Ten je až 11 krát priedušnejší ako bežne používané materiály.
Veľkosť
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

Zvršok sa skladá z dvoch štruktúr – vonkajšia, ktorá je vyrobená zo semišu a anatomicky ovinuje chodidlo, a vnútorná, ktorá kopíruje nohu v oblasti priehlavku. Proti prieniku vody do topánky je na modeli použitá nepremokavá membrána Gore-Tex (Extended Comfort). O pohodlie sa stará v medzipodrážke materiál EVA, ktorý je doplnený systémom tlmenia IMS2 a technológiou Elica. Tá je rovnako ako materiál AIR 8000 vlastná technológia firmy AKU. Rozkladá váhu tela na celú plochu chodidla a šetrí tak vašou energiou. Širšia podrážka AKU Tenuta vám poskytne pevný a istý došľap. Špička topánky je chránená gumovou obsádzkou, ktorá zamedzí nakopnutiu o korene a kamene.

Členkový variant modelu Alterra Lite je tak ideálnou ľahkou a priedušnou topánkou do teplejších mesiacov na všetky ľahšie a stredne náročné treky či diaľkové pochody.

Špecifikácia:

Zvršok: brúsená koža, tkanina AIR 8000
Podšívka: Gore-Tex Extended Comfort
Stielka: Performance Fit
Medzipodrážka: EVA + IMS2
Došľap: Systém Elica
Podrážka: AKU Tenuta
Váha 1 páru (veľ. 8): 445 g
400650

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt