Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
AKU BELLAMONT Suede GTX

AKU BELLAMONT Suede GTX

176,40 € Zľava 10%
196,00 €
S DPH
Všestranný dámsky model Bellamont III GTX bol stvorený pre všetky voľnočasové aktivity, ale aj pohyb v meste. S Bellamontmi tak bez problémov môžete ihneď z práce vyraziť na výlet do prírody.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Na ochranu vášho chodidla je zvršok vyrobený z brúsenej kože, ktorá vyniká svojou odolnosťou, priedušnosťou a elastickosťou. Na zamedzenie prieniku vody a uchovaniu teploty chodidla v chladnejších mesiacoch slúži membrána Gore-Tex (vo verzii Performance Comfort), a tak tento model môžete nosiť celoročne. Na špičke topánky je gumová obsádzka, ktorá vás ochráni pred nechceným okopom o kamene či korene stromov. Podošva VIBRAM Predator II, ktorý bol na tomto modeli použitý, má výbornú priľnavosť a trakciu v rôznorodom teréne. Pre pohodlie v topánke slúži aj tvarovaná stielka a prírodná vložka vyrobená z kokosu a bambusu. Medzipodošva z dvojitého materiálu EVA spoločne s 1,5 mm hrubou výstuhou z nylonu sa postarajú o váš mäkký došľap. Špecifikom modelu Bellamont je 99% európsky pôvod použitých materiálov a ručná talianska výroba (v sídle firmy AKU - Montebellune). Bellamonty sa preto vyznačujú vysokou kvalitou spracovania a dlhou životnosťou.

Špecifikácia:

Zvršok: hydrofóbna nubuková koža (1,8 mm)
Podšívka: Gore-Tex Performance Comfort
Stielka: Relaxed Fit
Medzipodrážka: Dvojitá EVA
Vložka: kokos/bambus
Podrážka: VIBRAM Predator II
Váha: 1 páru (veľ. 8) 430 g
400640

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt