Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
AKU Trekker Lite III GTX- dámska

AKU Trekker Lite III GTX- dámska

176,40 € Zľava 10%
196,00 €
S DPH
Model Trekker Lite je na trhu už viac ako 13 rokov, to ale neznamená, že jeho neustály vývoj zaspal na vavrínoch. Nový dizajn, nová obsádzka okolo topánky alebo nové cvoky – to je len malý zoznam toho, v čom AKU vylepšilo už tretiu generáciu tohto modelu.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Zvršok je vyrobený z brúsenej kože, ktorá je 1,8 mm široká, v kombinácii s textíliou AIR 8000 (vlastná technológia značky AKU zaručujúca až 11 krát lepšiu priedušnosť oproti bežne používaným materiálom). Vďaka tejto kombinácii je topánka mimoriadne priedušná a pritom pevná. Podšívku zaisťuje nepremokavá membrána Gore-Tex Performance Comfort a tak sa v tejto topánke nemusíte báť prejsť potokom či topiacim sa snehom. O pohodlie pri došľape sa stará medzipodrážka EVA s dvojakou hustotou peny spoločne s tlmením IMS1, ktoré vám dodá istotu aj v náročnejšom teréne. Pohodlie a bezpečie tiež dopĺňa nová semišová obsádzka okolo celej topánky. Špička je proti okopom o kamene či korene stromov spevnená tvrdou gumou. O pevný záber je tu postarané vďaka podošve VIBRAM Curcuma, ktorá je exkluzívna iba pre firmu AKU.

Trekker Lite III GTX je tak so svojimi 570 gramami mimoriadne ľahkou trekingovou topánkou, ktorá svojim majiteľom ponúkne vynikajúcu ochranu chodidla, pevný a stabilný došľap, výbornú priedušnosť pre horské putovanie aj v tropických teplotách a dlhú životnosť. O tom tiež svedčí dohľadateľný pôvod všetkých použitých materiálov pri výrobe tejto topánky.

Špecifikácia:

Zvršok: Brúsená koža 1,8 mm v kombinácii s technológiou AIR 8000
Podšívka: Gore-Tex Performance Comfort
Stielka: Anatomical Fit
Medzipodrážka: EVA s dvojitou hustotou
Výstuha: 6-4 mm nylon (Medium Stiff)
Podrážka: VIBRAM Curcuma (exkluzívne pre AKU)
Váha 1 páru (veľ. 8): 570 g
400626

Tabuľka dát

Pohlavie
dámske
Nový produkt