Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Dámská turistická obuv ALFA CECILIE LOW GTX Deep Blue

Dámská turistická obuv ALFA CECILIE LOW GTX Deep Blue

186,15 € Zľava 15%
219,00 €
S DPH
Dámska ľahká turistická obuv Cecília LOW GTX Ľahká, mäkká a krásna turistická obuv, ideálna pre ľahšie prechádzky a každodenné nosenie v prírode. Vyvinutá špeciálne pre ženy a ich outdoorové dobrodružstvá v úzkej spolupráci s profesionálnou bola horolezkyňou Ceciliou Skog. V kombinácii s nepremokavou a priedušnou membránou GORE-TEX ® ponúka pohodlie pre vaše nohy i pri vysokej aeróbnej záťaži. Medzipodrážka poskytuje stabilitu, tlmenie a podporu. Podrážka Vibram® zaisťuje dobrú priľnavosť na mokrých i suchých cestách. Cecilie Low GTX W sú uspôsobené ženskej anatómii chodidla.
Veľkosť
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

TECHNOLÓGIE
MEMBRÁNA GORE-TEX ®

Vodotesná a izolačná vrstva s jedinečnou priedušnosťou pre väčšie pohodlie. Vďaka technológii Performance Comfort je navrhnutý tak, aby umožňoval maximálne pohodlie pri použití v širokom spektre podmienok pri vonkajších aktivitách. Technológia Performance Comfort sa nachádza hlavne v horolezeckých, turistických a loveckých topánkach spoločnosti Alfa.


KLASICKÁ VLOŽKA

Anatomicky vytvorená vložka, ktorá udržuje nohy v suchu a pohodlie vďaka priedušným materiálom s veľkou absorpciou. Penová konštrukcia zaisťuje tlmenie nárazov, pohodlie a úľavu unaveným nohám. Antibakteriálny povrch tiež pomáha predchádzať zápachu.


PODRÁŽKA

Vibram® Trail je revolučný podrážka vyvinutá prostredníctvom spolupráce Alfa s Vibram®. Je konštruovaná s dôrazom na stabilitu, prirodzené odvaľovanie a pohodlie. Špeciálny rám TPU poskytuje mimoriadnu podporu a stabilitu pri behu. Vylepšené trakčné a brzdné vlastnosti sú dosiahnuté vďaka špeciálnym prispôsobivým výčnelkom podrážky. Výsledkom je prémiová podrážka a bezkonkurenčné priľnavosť na klzkom a vlhkom povrchu.


TRADIČNÉ šnurovanie

Šnurovacie systém s očkami a prešitím.


Gumový lem

Gumový lem špičky a päty zvyšujú trvanlivosť a predlžuje životnosť.


VÁHA CELÉHO PARU

600 g (veľ. 38 eur)


VÝŠKA KOMÍNA

9 cm (veľ. 38 eur)
255082

Tabuľka dát

Pohlavie
dámske
Nový produkt