Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Leica Geovid 10x42 R (40427)

Leica Geovid 10x42 R (40427)

1 900,00 €
S DPH
Ďalekohľad s laserovým diaľkomerom Leica Geovid R s mimoriadne atraktívnou cenou. Presné meranie Modely Leica Geovid sú známe vo svete poľovníctva vďaka presnému meraniu. Presné určenie vzdialenosti je zaručené a overené počas viac ako 20-ročnej dodávky. Technológia merania vzdialenosti laserom sa jednoducho používa (nedisponuje žiadnymi prevádzkovými režimami) a je spoľahlivá v každom prostredí. Vďaka tomu sa značka Leica stala lídrom v oblasti poľovníckej optiky. Pevné telo Model Geovid R disponuje pevným gumeným povrchom odolným voči nárazom. Hliníkové telo poskytuje vynikajúcu ochranu všetkých jemných vnútorných častí, ako je optika, elektronika a pohyblivé mechanické časti. Vyrobené pre používanie v každej náročnej situácii! Balistická funkcia EHR Vďaka funkcii ekvivalentnej horizontálnej vzdialenosti (EHR) nie sú potrebné žiadne ďalšie znalosti alebo programovanie balistiky. Predovšetkým pri streľbe pod uhlom zaručuje vyššiu bezpečnosť a presnosť streľby aj pri stúpaní alebo klesaní. Balistická funkcia EHR sa zobrazuje do vzdialenosti 550 m. Výhodná cena Vďaka atraktívnej cene sú tieto modely porovnateľné s bežnými binokulármi bez diaľkomeru. Po prvýkrát získa zákazník možnosť dovoliť si vynikajúci binokulár s laserovým meraním vzdialenosti za cenu bežného binokulára bez laserového diaľkomeru.
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!


Jednoduché používanie - jednoduchá manipulácia. Na získanie všetkých informácií merania vzdialenosti laserom a balistickej kompenzácie Vám stačí jediné tlačidlo.
Osvedčená optika LEICA. Poskytuje vyvážený optický výkon medzi kontrastom a korekciou farieb a spĺňa všetky požiadavky moderného poľovníka.
Hliníkové telo a gumený povrch. Pevné, ale ľahké telo z hliníka poskytuje účinnú ochranu optiky, deliča svetla a laseru modelu Geovid R. Gumený povrch zabezpečuje dobré uchopenie.
Balistika EHR - Leica Geovid R okrem rýchleho zamerania priamej vzdialenosti cieľa zohľadňuje aj uhol stúpania alebo klesania a zobrazí ekvivalentnú horizontálnu vzdialenosť (EHR) pomocou vlastného algoritmu Leica v rozmedzí od 10 do 550 metrov.
Dosah laseru 1 100 m. Spoľahlivé meranie vzdialenosti pre všetky druhy použitia pri poľovačkách.

Hmotnosť _950 g
Zväčšenie _10x
Priemer predných šošoviek _42 mm
Zorné pole _110 m / 1000 m
Balistický systém _EHR, up to 550 m
Vodotesnosť _do 5 m
Laser _1100 m
268202a
Nový produkt