Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

CANIK TP9 SF Elite Subcompact, kal. 9mm Para, SAO Black

CANIK TP9 SF Elite Subcompact, kal. 9mm Para, SAO Black

599,00 €
S DPH
CANIK TP9 Elite Subcompact, kal. 9mm Para, SAO Black je prvý subcompact zo série TP v kalibri 9x19mm s 3,6" hlavňou. Predstavuje výkonnú a bohato vybavenú zbraň s dôrazom na skryté nosenie a rýchlejšie tasenie. Povrch záveru zbrane je povrchovo upravený pomocou keramickej povrchovej úpravy Cerakote. Vnútorné komponenty sú poniklované pre bezchybný hladký chod. Zároveň je predpripravený pre nízku montáž kolimátora typu Trijicon RMR, Shield RMS/RMSc alebo iný micro-kolimátor. Je vybavený drážkovaním v prednej a zadnej časti záveru, indikátorom natiahnutého úderníka vrátane indikátora náboja v komore.
Množstvo
Iba osobný odber v predajniach na zbrojný preukaz!

CANIK TP9 Elite Subcompact, kal. 9mm Para, SAO Black je prvý subcompact zo série TP v kalibri 9x19mm s 3,6" hlavňou. Predstavuje výkonnú a bohato vybavenú zbraň s dôrazom na skryté nosenie a rýchlejšie tasenie.

Povrch záveru zbrane je povrchovo upravený pomocou keramickej povrchovej úpravy Cerakote. Vnútorné komponenty sú poniklované pre bezchybný hladký chod. Zároveň je predpripravený pre nízku montáž kolimátora typu Trijicon RMR, Shield RMS/RMSc alebo iný micro-kolimátor. Je vybavený drážkovaním v prednej a zadnej časti záveru, indikátorom natiahnutého úderníka vrátane indikátora náboja v komore.

Rám je z kvalitných polymérov, zaručuje teda strelecký komfort, pojme dvojradové zásobníky a nesie v prednej časti Picatinny lištu pre montáž taktických doplnkov, má vymeniteľné chrbty v dvoch veľkostiach pre prispôsobenie istého úchopu, či schopnosť etablovať sa zo subkompaktného modelu na kompaktný, jednoduchým vložením zásobníka s kapacitou 15 nábojov, ktorý obsahuje predlženú pätku s gripom, čo umožňuje mať "dve zbrane v jednej". Nakoniec tu nájdeme radu obojstranných ovládacích prvkov, ako sú záchyt a vypúšťač záveru, či vypúšťač zásobníka.

Súčasťou balenia je jeden 12 ranový zásobník s volitelnými pätkami a jeden 15 ranový zásobník doplnený o predlženú pätku pre lepší uchop.

TECHNICKÉ PARAMETRE:

Kaliber: 9x19mm
Kapacita: 12 - 15 nábojov
Spúšťový mechanizmus: SA (Single-Action) / striker-fired
Povrchová úprava: Čierna feritická nitrokarbonizácia (Tenifer) + Cerakote
Mieridlá: Kovové, muška a cieľnik s bielymi bodkami
Dĺžka: 170mm
Výška: 117mm
Šírka: 37mm
Dĺžka hlavne: 91,5 mm
Hmotnosť (s prázdnym zásobníkom): 700g


OBSAH BALENIA:

výmenný grip rukoväte väčšej veľkosti (čiernej farby)
vonkajšie plastové púzdro na opasok (pre praváka)
dva zásobníky, jeden s kapacitou 12 nábojov a druhý s kapacitou 15 nábojov a predlženou opornou pätkou
jedna plochá botka zásobníka
co-witness platničku pre mikro-kolimátor
rýchlonabíjač zásobníkov
čistenie
prepravný kufrík


Iba osobný odber v predajniach na zbrojný preukaz s nákupným povolením!

Canik je ochranná známka pištolí vyrábaných spoločnosťou Samsun Domestic Defense and Industry Corporation - dcérskou spoločnosťou Aral Industry Corporation. Spoločnosť bola založená v roku 1997 a sídli v meste Samsun v Turecku v blízkosti hory, ktorá nesie jej meno.
Spoločnosť je významným hráčom v odvetví leteckej obrany už viac ako dvadsať rokov a viac ako 10 rokov sa radí medzi popredných svetových výrobcov strelných zbraní.

Odbornosť spoločnosti v oblasti leteckej výroby viedla k partnerstvám so spoločnosťami ako Lockheed Martin, Airbus a Boeing, čo umožnilo vývoj aj vysokokvalitnej polymérovej pištole a začiatok série TP. Ďalší dôležitý krok pre vývoj série do dnešnej podoby bolo prijatie tureckými silovými zložkami.

Rok 2012 je jeden z najvýraznejších rokov pre celú spoločnosť CANIK, pretože uzavrela partnerstvo so spoločnosťou Century Arms. Tak uviedla pištole Canik TP na americký trh. Spoločnosť sa rýchlo dostala do popredia diskusií o strelných zbraniach, vrátane toho, že ju Ballistic Magazine označil za 2018 Editor"s Choice for Versatile/Value Pistol. Snaha o dokonalosť pokračuje aj v roku 2019 s novým TP9 Elite Combat, ktorý je štandardne dodávaný s vylepšeniami výkonu od americkej Salient Arms International. V roku 2020 zase získal cenu ICA Industry Choice Awards (Concealed Carry Pistol of the Year) Subcomact TP9 Elite.

Iba osobný odber v predajniach na zbrojný preukaz s nákupným povolením!
248036
Nový produkt