Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

CANIK TP9 SF Elite, kal. 9mm Para, SAO Black

CANIK TP9 SF Elite, kal. 9mm Para, SAO Black

630,00 €
S DPH
CANIK TP9 SF Elite, kal. 9mm Para predstavuje stredný compact zo série TP v kalibri 9x19mm s obojstranným ovládaním, vďaka čomu je nositeľom označenie ELITE. Záver zbrane je upravený technológiou Tenifer s atraktívnym čiernym vzhľadom. Okrem toho je vybavení množstvom doplnkov a vychytávok - kovové mieridlá Warren Tactical s červenou svetlovodivou muškou, drážkovanie v prednej a zadnej časti záveru, indikátor natiahnutého úderníka vrátane indikátora náboja v komore.
Množstvo
Iba osobný odber v predajniach na zbrojný preukaz!

CANIK TP9 SF Elite, kal. 9mm Para, SAO Tungsten Black je stredne veľký kompakt zo série TP s kompletným obojstranným ovládaním, vďaka čomu má označenie ELITE.

Povrch záveru zbrane je upravený prostredníctvom technolóie Tenifer s atraktívnym čiernym vzhľadom. Okrem iného je vybavený množstvom doplnkov a vychytávok - kovové mieridlá Warren Tactical s červenou svetlovodivou muškou, drážkovanie v prednej a zadnej časti záveru, indikátor natiahnutého úderníka vrátane indikátora náboja v komore.

Rám je z kvalitných polymérov, zaručuje strelecký komfort a nesie v prednej časti Picatinny lištu pre montáž taktických doplnkov, má vymeniteľné chrbty v dvoch veľkostiach pre prispôsobenie istého úchopu a je doplnený o spúšť s neuveriteľne jemným chodom a krátkym športovým resetom. Vyššie spomínané obojstranné ovládacie prvky predstavujú záchyt a vypúšťač záveru, vypúšťač zásobníka, červený jazýček poistky spúšte s drážkovaným lúčikom.

Kapacita zásobníka v základnom prevedení predstavuje 15 nábojov, ale je možné taktiež použiť zásobníky s kapacitou 18 a 20 nábojov z rady SF a SFx.

TECHNICKÉ PARAMETRE:

kaliber: 9x19mm
kapacita zásobníka: 15-18 nábojov
spúšťový mechanizmus: SA
povrchová úprava: sivá feritická nitrokarbonizácia
mieridla: kovové Warren Design, muška s červeným svetlovodivým vláknom
dĺžka: 185 mm
výška: 134 mm
šírka: 37 mm
dĺžka hlavne: 106,5 mm
hmotnosť: 800 g (pri prázdnom zásobníku)

OBSAH BALENIA:

výmenný grip rukoväte väčšej veľkosti
vonkajšie plastové púzdro na opasok (pre praváka)
dva zásobníky s kapacitou 15 nábojov
rýchlonabíjač zásobníkov
vyrážač kolíkov
čistenie
prepravný kufrík


Iba osobný odber v predajniach na zbrojný preukaz s nákupným povolením!

Canik je ochranná známka pištolí vyrábaných spoločnosťou Samsun Domestic Defense and Industry Corporation - dcérskou spoločnosťou Aral Industry Corporation. Spoločnosť bola založená v roku 1997 a sídli v meste Samsun v Turecku v blízkosti hory, ktorá nesie jej meno.
Spoločnosť je významným hráčom v odvetví leteckej obrany už viac ako dvadsať rokov a viac ako 10 rokov sa radí medzi popredných svetových výrobcov strelných zbraní.

Odbornosť spoločnosti v oblasti leteckej výroby viedla k partnerstvám so spoločnosťami ako Lockheed Martin, Airbus a Boeing, čo umožnilo vývoj aj vysokokvalitnej polymérovej pištole a začiatok série TP. Ďalší dôležitý krok pre vývoj série do dnešnej podoby bolo prijatie tureckými silovými zložkami.

Rok 2012 je jeden z najvýraznejších rokov pre celú spoločnosť CANIK, pretože uzavrela partnerstvo so spoločnosťou Century Arms. Tak uviedla pištole Canik TP na americký trh. Spoločnosť sa rýchlo dostala do popredia diskusií o strelných zbraniach, vrátane toho, že ju Ballistic Magazine označil za 2018 Editor"s Choice for Versatile/Value Pistol. Snaha o dokonalosť pokračuje aj v roku 2019 s novým TP9 Elite Combat, ktorý je štandardne dodávaný s vylepšeniami výkonu od americkej Salient Arms International. V roku 2020 zase získal cenu ICA Industry Choice Awards (Concealed Carry Pistol of the Year) Subcomact TP9 Elite.

Iba osobný odber v predajniach na zbrojný preukaz s nákupným povolením!
248035
Nový produkt