Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

CZ P-09 9X19 D+P

CZ P-09 9X19 D+P

640,00 €
S DPH
Prelomový služobný model CZ P-09 vznikol na základe dlhodobej spolupráce s mnohými príslušníkmi ozbrojených zložiek z celého sveta. Dôraz bol kladený na maximálnu spoľahlivosť a presnosť, zvláštna pozornosť bola pri vývoji venovaná aj streleckému komfortu a ergonómii zbrane. Na konci svojho vývoja CZ P-09 úspešne prešla mnohými testami vo veľmi náročných podmienkach a prostrediach, pričom tieto testy ďaleko presahovali bežné vojenské a služobné štandardy. Iba osobný odber v predajniach na zbrojný preukaz s nákupným povolením!
Množstvo
Iba osobný odber v predajniach na zbrojný preukaz!

Inovatívne materiály
Pre rám CZ P-09 bol použitý moderný, mechanicky a teplotne veľmi odolný polymér, zosilnený sklenými vláknami. Nová povrchová úprava záveru, hlavne a ďalších drobných dielov výrazne zlepšuje odolnosť zbrane proti akémukoľvek mechanickému poškodeniu a zvyšuje aj jej korozívnu odolnosť.

Strelecký komfort
Tasenie, zamierenie aj práca so spúšťa je veľmi intuitívne. Bol minimalizovaný spätný ráz, zbraň sa prirodzene vracia na zámernú aj pri rýchlejšej streľbe a je dobre ovládateľná. V oblasti ergonómie došlo k celkovému zaobleniu, odstráneniu ostrých hrán a pridaniu predných naťahovacích drážok. Vyvinutý bol tiež nový tvar kohútika a spúšte pre lepší komfort pri streľbe a manipulácii. Súčasťou balenia sú tri vymeniteľné chrbty rukoväte (veľ. S, M, L) umožňujúce prispôsobiť zbraň potrebám strelca. Pištoľ disponuje výnimočnou kapacitou 19+1 rán v kalibri 9x19, či 15+1 rán v kalibri .40 S&W. Štandardizované sú aj nové oceľové mieridlá s troma luminiscenčnými bodmi s dlhým dosvitom. ň
Omega
Zachovaný bol osvedčený spúšťový mechanizmus Omega, ktorý okrem iného umožňuje jednoduchú voľbu medzi bezpečnostnými prvkami zbrane – manuálnou poistkou či vypúšťaním napnutého kohútika na bezpečnostný ozub. Ovládače sú obojstranné, otočiteľná je tiež zádržka zásobníka. Každá jedna zbraň je továrni nastreľovaná na vzdialenosť 25m, nástrelka je súčasťou balenia.
Parametre:
Kaliber (stúpanie drážok) _

9mm LUGER (9,8")
Kapacita zásobníka 19
Rám _polymérový
Celková dĺžka _205mm
Dĺžka hlavne _115mm
Výška zbrane _147mm
Šírka zbrane _37mm
Hmotnosť _840g
990607am
Nový produkt