Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Dámske Merino tričko Devold Myrull

Dámske Merino tričko Devold Myrull

55,00 € Zľava 23,61%
72,00 €
S DPH
GO 293 291 D 404A Kvalita z Nórska pre ženu ako ste vy Objavte maximálne pohodlie a spoznajte pocit príjemného tepla za každých podmienok. Vyskúšajte extra ľahké, mäkké tričko vyrobené z tej najjemnejšej merino vlny. Do každého dňa sa vrhnite bez obáv zo zápachu a tečúceho potu po tele. Tričko Myrull patrí do rady Devold® Lifestyle. Tá je výnimočná predovšetkým vďaka svojmu celoročnému využitiu, schopnosti podieľať sa na termoregulácii vášho tela a odolávať zápachu aj pri dlhodobom nosení. Toto tričko Devold je jednoducho základná vrstva, ktorá sa stane vašou súčasťou pre každý deň.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Široké využitie

Je váš deň v znamení športu? Zažívate maximálne pracovné nasadenie? Radi cestujete? Oddávate sa úplnému odpočinku? Tomu všetkému vyhovuje práve tričko Myrull z radu Devold Lifestyle.


POHYB? NEOBMEDZENÝ!

Zažite ten skvelý pocit z neobmedzeného pohybu a pocit voľnosti pri akejkoľvek aktivite. Neodolateľne pružný materiál s dokonalým strihom absolútne priľne k telu a predsa ho takmer nezaregistrujete.


Výhody

priedušný materiál - lepší odvod potu z povrchu tela
mäkké na omak a prispôsobivé vášmu telu - extrémne pohodlie pri pohybe
voľný strih
Vlna sa netaví ani nehorí a poskytuje prirodzene vysokú ochranu proti škodlivému UV žiareniu.
Devold nezapácha, ani keď sa v ňom niekoľkokrát spotíte, pretože vlna bráni rozmnožovaniu baktérií.
Termobielizeň aktívne reguluje vašu tepelnú pohodu – v zime hreje, v horúčave chladí.
Merino prádlo Devold je vďaka špeciálnemu spracovaniu ľahšie a príjemnejšie na nosenie oproti ostatným materiálom
Devold Vás dokáže obliecť na akúkoľvek aktivitu a do akýchkoľvek podmienok.
ideálne tričko pre prípad ďalšieho vrstvenia
Kvalitu a spoľahlivosť už za Vás overili svetoví expedičníci a objavitelia, športovci, pracovníci horských chát a rôzne organizácie ako napr. Horská služba.
70% prírodná merino vlna - hreje, aj keď je vlhká
Všetci určite ocenia ľahkú údržbu BEZ NUTNOSTI ŽEHLENIA a možnosť PRÁŤ TRIČKO V PRÁČKE a SUŠIŤ V SUŠIČKE.


Certifikáty

Značka Devold spĺňa prísne kritériá medzinárodného testovacieho a certifikačného systému pre textílie – Oeko Tex Standard 100. To znamená, že všetky produkty sú vyrábané iba zo zdravotne nezávadných materiálov.
Logo Woolmark, len s vlnenou bielizňou označenou touto značkou si môžete byť istí, že máte v rukách skutočnú kvalitu! Aby odev mohol niesť logo Woolmark, musí obsahovať naozaj len tú najkvalitnejšiu čistú vlnu, ktorá spĺňa prísne kritériá kvality.

Svet Devoldu je postavený na najtechnickejšom a doposiaľ neprekonanom prírodnom vlákne, ktoré dokážeme úplne dokonale spracovať. Je tvorený z vlny, ktorá je 100% prírodným vláknom s vlastnosťami, ktoré žiadne umelé vlákno nevie nahradiť. Jeho primárnou úlohou je ochrániť vás. Vlnu síce nedokážeme vyrobiť, ale za viac ako 166 rokov ju vieme dokonale spracovať a vyťažiť z nej jedinečné vlastnosti. DEVOLD si vlnu sám spracováva, výrobné závody sa nachádzajú výhradne v Európe. Ako jediní celý proces produkcie vlny kontroluje, a to od strihu oviec, cez pradenie priadze, až po tkanie pletenín a šitie finálneho výrobku. Sú nekompromisní, pokiaľ ide o kvalitu a inováciu.

Farba: Lichen- zelená
Materiál

70% Merino vlna, 30% Tencel, gramáž: 130g/m2, vlákno: Superfine 17,5 micron


Buďte si istá, že vďaka svojmu funkčnému prevedeniu bude tričko Myrull vašim verným spoločníkom na cestách aj v meste.
254867

Tabuľka dát

Pohlavie
dámske
Nový produkt