Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

Vyvrhov.set Outdoor Edge Game Processor, 12-dielny

Vyvrhov.set Outdoor Edge Game Processor, 12-dielny

109,95 €
S DPH
Súpravu Game Processor od svetoznámeho výrobcu nožov Outdoor Edge ocení každý lovec, ktorý hľadá praktickú súpravu obsahujúcu všetky potrebné nástroje na zabíjanie a následné spracovanie vysokej zveri, vodného vtáctva alebo rýb. Dvanásťdielna kolekcia obsahuje nielen kvalitné nože z nehrdzavejúcej ocele, ale aj ďalšie praktické pomôcky. Všetky nástroje sú vybavené ergonomickou rukoväťou. Tá zabraňuje vykĺznutiu z vlhkých rúk a prípadnému poraneniu. V súprave nájdete aj príslušenstvo v podobe brúsky, latexových rukavíc a praktického kufríka, v ktorom máte všetko vždy poruke.
Množstvo
Produkt dostupný

Čepele z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele 420 s vysokým obsahom uhlíka
Ergonomicky tvarovaná rukoväť Kraton pre komfortné a pevné uchopenie
Kompletná súprava 5 nožov a príslušenstva značky Outdoor Edge
Odolný plastový kufrík pre uloženie
Hmotnosť súpravy je 2,6 kg

Súprava Game Processor obsahuje celkom 12 nástrojov, konkrétne vykosťovací nôž, nôž s vyvrhovacím hákom, filetovací nôž, mäsiarsky nôž, nožnice na kosti, pílku na kosti, vidlicu, rozťahovák hrudného koša, brúsku na nože, umývateľný lopárik a plastový kufrík s praktickým nosným uchom. Celá súprava váži 2,6 kg, takže je ľahko prenosná.
229243
Nový produkt