Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Pánska mikina FERRINO CHENEIL 2020

Pánska mikina FERRINO CHENEIL 2020

108,90 € Zľava 10%
121,00 €
S DPH
Bestseller medzi mikinami značky Ferrino v nových, atraktívnych farbách! Materiál Polartec® Thermal Pro ® je známy pre svoju vysokú výhrevnosť, v ktorej nemá v obdobných materiáloch konkurenciu. Je mierne strečový, a tak sa prispôsobí konkrétnej postave. Centrálny celoprepínací zips je podšitý ochranou légou, ktorá zabraňuje úniku tepla a zachytávanie zipsu o spodné vrstvy. Dve bočné vrecká pojmú drobnosti, ktorú chcete mať neustále pri ruke. Vysoký golier chráni krk od mrazu, jemná vnútorná strana efektívne odvádza pot na povrch. Mikina vhodná najmä na turistiku a horolezectvo v zimných podmienkach.
Veľkosť
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

Vlastnosti
Hmotnost: 480 g

Materiály
Polartec® Thermal Pro®: Použitý materiál
- Polartec® Thermal Pro® je vizuálne najdynamickejší a technicky najprepracovanejší z termoizolačných materiálov Polartec®. Ponúka sa v širokom sortimente unikátnych vzhľadových úprav a vzorov – z nich mnohé skrývajú pridanú funkčnú hodnotu. Materiály Polartec® Thermal Pro® sú štýlové a ideálne kombinovateľné pre každú príležitosť aj typ aktivity. Inovované verzie s vyšším vlasom dosiahli historicky najvyššieho pomeru tepla k váhe textílie medzi všetkými materiálmi Polartec®. Iné verzie majú vzhľad tradičnej vlny, ale skrývajú skvelé funkčné vlastnosti typické pre fleece. Polartec® Thermal Pro® je najrozmanitejšia modelová rada z našej ponuky.
- 100% polyester

Polartec® Thermal Pro ®
Vysoko výhrevný materiál od osvedčeného výrobcu. Vonkajšia strana sa štruktúrou podobá jemnej pletenine, vnútorná strana tvorená príjemným mikrovláknom. Golier je extra vystlaný pre vyššiu výhrevnosť a pohodlie. Vďaka jeho prirodzenej pružnosti sa prispôsobí postave.

Vlastnosti:

Výhrevná pánska mikina
Celoprepínací zips
Dve bočné vrecká na zips
Zateplený golier
Ochranná léga hlavného zipsu
Materiál: Polartec ® Thermal Pro ® - 100% Polyester (302 g / m2)

Farba: antracite

253209

Tabuľka dát

Pohlavie
pánske
Nový produkt