Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

ZIEL Monokulár  8x25 VERDE

ZIEL Monokulár 8x25 VERDE

80,00 €
S DPH
2230011 Kompaktný dizajn a zvlnené púzdro pre bezpečné uchopenie. Plne potiahnutá optika, gumené telo robia z tohto momokulára prístroj s vysokým výkonom a prijateľnou cenou.
Množstvo
Produkt dostupný

ZIEL 25 MONOKLU
Monokulár Ziel 25 je vybavený strešnými hranolmi BAK4. Vyrobené z báryového korunového skla, umožňujú získať obraz s vysokým rozlíšením a ostrosťou.
Antireflexný systém Multi Green System, výsledok technického know-how Ziel, zaručuje optimálne videnie za všetkých svetelných podmienok. Tiež eliminuje nežiaduce odlesky a znižuje únavu očí.

VODEODOLNÝ
Monokulár Ziel 25 a všetky ostatné športové optiky radu Ziel PRO (H-PRO 25, X-PRO 26, X-PRO 34, X-PRO 42) a Z-CAI sú vybavené hydroizolačnými systémami.
Špeciálne procesy a úpravy, ktoré slúžia na zabezpečenie optimálneho videnia aj za prítomnosti vlhkosti alebo vody a chránia vnútornú štruktúru pred nepriaznivým počasím.

VONKAJŠIA ŠTRUKTÚRA
Vonkajšia strana monokuláru Ziel 25 je tvorená vlnitým povlakom pre bezpečné uchopenie. Je vyrobená zo špeciálnej gumy odolnej voči chemickému a mechanickému oderu, ktorá umožňuje stabilný úchop v akejkoľvek situácii, aktivite a počasí.
Odnímateľný okulár umožňuje používať prístroj s okuliarmi alebo bez nich. Dioptrický krúžok naopak umožňuje korigovať prípadné zrakové vady.
Okrem toho umožňuje prístroju zaostriť aj v rukaviciach. Bez problémov ho tak bude možné používať aj vo vysokých horách alebo v zime.
10-ročná záruka na výrobné chyby svedčí o vysokých štandardoch výroby a kontroly kvality.

Na rozdiel od ďalekohľadov Ziel je tento nástroj oveľa kompaktnejší. Dá sa držať jednou rukou a nemá možnosť pripevnenia na fotografický statív.
Dodávané puzdro umožňuje uložiť nástroj do batohu pre ľahkú prepravu. Dodávaný ramenný popruh vám na druhej strane umožňuje používať monokel bezpečne a vyhnúť sa náhodným pádom.

Vhodné na rôzne použitie, ako je trekking, turistika, horská cyklistika, lukostreľba, pozorovanie vtákov, turistika, dohľad a všetky použitia, kde sa vyžaduje nízka strata, ale vysoká optická kvalita.

TECHNICKÉ VLASTNOSTI:

Zväčšenie: 8x
Priemer šošovky: 25 mm
Strešné hranoly BAK-4
Vodeodolný
Antireflexná úprava Multi Green System
Výsuvný okulár
Hmotnosť: 155 g
Zelená farba
Dodávané mäkké puzdro a ramenný popruh
Monokulár ZIEL je vhodný na časté použitie, ako je dlhodobé pozorovanie prírody, turistika, dohľad a cestovanie.
ZIEL
268090bc
Nový produkt