Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

ZIEL Binokulár X-PRO 8x42 VERDE

ZIEL Binokulár X-PRO 8x42 VERDE

272,00 €
S DPH
228574 Profesionálny ďalekohľad navrhnutý PRE PRESNOSŤ, KVALITU, NÍZKU HMOTNOSŤ, SPOĽAHLIVOSŤ a JEDNODUCHÚ PREPRAVU. Vhodné pre: trekking, turistiku, cestovanie, pozorovanie vtákov, fotografovanie, poľovníctvo a rybolov..
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

MAXIMÁLNY JAS VĎAKA PRIZMA HRANOLU BAK4 A VEĽKÉMU PRIEMERU
Profesionálny ďalekohľad Ziel X-PRO 42 má priemer objektívu 42 mm. Je dostupný v dvoch farbách (čierna a zelená) a dvoch zväčšeniach (8x a 10x), aby vyhovoval potrebám každého užívateľa.
Úplne navrhnutý v Taliansku, aby ponúkal maximálny možný optický výkon v referenčnom rozsahu.

Profesionálny ďalekohľad Ziel X-PRO 42 má strešné hranoly BAK4, vyrobené z báryového korunového skla pre mimoriadny výkon z hľadiska kvality obrazu a ostrosti.
Okrem toho veľký priemer objektívu (42 mm) umožňuje priechod väčšieho množstva svetla a následne väčšiu svetelnosť.
Táto funkcia z neho robí ideálnu voľbu pre pozorovateľov vtáctva, lukostrelcov, fotografov a poľovníkov. Pre tých, ktorí hľadajú kompaktnosť, ako v prípade všetkých ľudí, ktorí sa venujú trekkingovým aktivitám, odporúčame model X-PRO 26.

VEĽKOSŤ, ALE ĽAHKOSŤ
Inovatívna mechanická štruktúra s "centrálnym okienkom" robí tento prístroj mimoriadne ľahkým v porovnaní s inými ďalekohľadmi s rovnakým priemerom. Priemer má za následok väčšiu veľkosť ako pri modeloch X-PRO 26 a X-PRO 34.
Je tiež praktický na držanie a ergonomický. Vďaka pogumovaniu odolnému voči chemickým a mechanickým oderom má ďalekohľad stabilný a bezpečný úchop v akejkoľvek situácii a činnosti.
Veľký centrálny gombík umožňuje zaostrovanie aj s použitím rukavíc bez toho, aby ste ich museli sňať.
Dá sa namontovať na fotografický statív (samostatným zakúpením bežného adaptéra) pomocou špeciálnej centrálnej skrutky, aby neunavoval obsluhu pri dlhšom pozorovaní.

ROBUSTNÉ A VODEODOLNÉ
Ďalekohľady Ziel X-PRO 42 a všetky ostatné ďalekohľady radu Ziel PRO (H-PRO 25, X-PRO 26, X-PRO 34) sú vybavené systémom proti zahmlievaniu a hydroizoláciou.
Vďaka špeciálnym procesom vykonávaným počas výroby vám tieto dve vlastnosti umožňujú optimálny výhľad aj za prítomnosti vlhkosti alebo vody a chránia vnútornú konštrukciu pred nepriaznivým počasím.

Ďalekohľad Ziel X-PRO 42 sa dodáva so špeciálnym balením, mäkkým ramenným popruhom na prenášanie a mikrovláknom na čistenie.
Ideálne pre rôzne outdoorové aktivity, ako sú: lukostreľba, pozorovanie vtákov, fotografovanie, poľovníctvo a rybolov.


TECHNICKÉ VLASTNOSTI:

Priemer šošovky: 42 mm
Zväčšenie: 8x
Strešné hranoly BAK-4
Širokouhlá optika
Úprava šošoviek: Antireflexný Multi Green System
Odolný voči zahmlievaniu
Vodeodolný
Výsuvné okuláre
Držiak na statív
Rozmery: 135x55x146mm
Hmotnosť: 645 g
ZIEL
268080cc
Nový produkt