Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

ZIEL Binokulár X-PRO 8x34 VERDE

ZIEL Binokulár X-PRO 8x34 VERDE

208,00 €
S DPH
228558 Profesionálny ďalekohľad navrhnutý PRE PRESNOSŤ, KVALITU, NÍZKU HMOTNOSŤ, SPOĽAHLIVOSŤ a JEDNODUCHÚ PREPRAVU. Vhodné pre: trekking, turistiku, cestovanie, pozorovanie vtákov, fotografovanie, poľovníctvo a rybolov..
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

Ďalekohľad Ziel X-PRO 8x34 má priemer objektívu 34 mm a zväčšenie 8x.
Ideálne pre rôzne outdoorové aktivity, ako sú: lukostreľba, pozorovanie vtákov, trekking, turistika, cestovanie, poľovníctvo a rybolov.

DOKONALÝ VÝHĽAD VĎAKA PRIZMÁM BAK4
Tento typ hranola vyrobený z báryového korunového skla umožňuje najvyšší možný výkon z hľadiska kvality obrazu a ostrosti. Antireflexný systém Multi Green System (navrhnutý spoločnosťou Ziel) eliminuje rozptýlené svetlá pre vždy jasné a jasné videnie.
Široké zorné pole je veľmi užitočné v mnohých situáciách, najmä pri pozorovaní pohyblivých scén.

DIZAJN, ERGONOMICKÉ UCHOVÁVANIE, ĽAHKOSŤ A STABILITA
Vďaka inovatívnej mechanickej štruktúre s "centrálnym okienkom" je tento nástroj obzvlášť ľahký, praktický na držanie a pohodlný na prenášanie.
Vďaka ergonomickému poťahu, vrúbkovanému na okrajoch, v gume odolnej voči nárazom, má ďalekohľad stabilný a bezpečný úchop v každej situácii a činnosti.

VEĽKÝ CENTRÁLNY OVLÁDAČ umožňuje zaostrovať aj v rukaviciach. Príjemné na dotyk a pohodlné aj pri dlhšom pozorovaní. Má možnosť montáže na fotografický statív (samostatným zakúpením bežného adaptéra) pomocou príslušnej centrálnej skrutky.
Môže byť použitý v extrémnych teplotných a prevádzkových podmienkach.
Všetky ďalekohľady radu Ziel umožňujú vyrovnávať rozdiely vo videní medzi pravým a ľavým okom.
Dokonalým nastavením kompenzácie už nebude potrebné vykonávať ďalšie úpravy a na zmenu pozorovacej vzdialenosti budete musieť iba zasiahnuť centrálnym gombíkom.

KOMPAKTNOSŤ
Tento prístroj má správnu veľkosť pre tých, ktorí potrebujú väčšiu svetelnosť ako model Ziel X-PRO 26 a zároveň zaberajú menej miesta ako ďalekohľady s priemerom 42 mm (Z-CAI 42, X-PRO 42).

ROBUSTNÉ A VODEODOLNÉ
Ďalekohľad Ziel X-PRO 34 a všetky ostatné ďalekohľady radu Ziel PRO a Z-CAI sú vybavené systémom proti zahmlievaniu a vodotesnosťou.
Vďaka špeciálnym procesom vykonávaným počas výroby vám tieto dve vlastnosti umožňujú chrániť vnútornú konštrukciu dalekohľadu s optimálnym výhľadom v nepriaznivom počasí .

Čierny ďalekohľad Ziel X-PRO 8x34 sa dodáva so špeciálnym balením, mäkkým popruhom na rameno na prenášanie a mikrovláknovou utierkou na čistenie.

TECHNICKÉ VLASTNOSTI:
Priemer šošovky: 34 mm
Strešné hranoly BAK-4
Širokouhlá optika
Úprava šošoviek: Antireflexný Multi Green System
Odolný voči zahmlievaniu
Vodeodolný
Výsuvné okuláre
Držiak na statív
Rozmery: 126x45x130mm
Hmotnosť: 430 g
Navrhnutél v Taliansku
Farba: VERDE-zelená
ZIEL
268080c
Nový produkt