Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

ZIEL Binokulár X-PRO 8x26 VERDE

ZIEL Binokulár X-PRO 8x26 VERDE

152,00 €
S DPH
228528 Profesionálny ďalekohľad navrhnutý PRE PRESNOSŤ, KVALITU, NÍZKU HMOTNOSŤ, SPOĽAHLIVOSŤ a JEDNODUCHÚ PREPRAVU. Vhodné pre: trekking, turistiku, cestovanie, pozorovanie vtákov, fotografovanie, poľovníctvo a rybolov..
Množstvo
Produkt dostupný

SILA, KVALITA A PRESNOSŤ
Ďalekohľady Ziel X-PRO 26 majú priemer objektívu 26 mm a sú dostupné v dvoch farbách (čierna a zelená) a dvoch zväčšeniach (8x a 10x).
Dizajn a technické vlastnosti sú navrhované v Taliansku, aby boli tvarovo atraktívne, spoľahlivé a s vynikajúcou vizuálnou kvalitou.
Kontrola kvality Ziel potvrdzuje spoľahlivosť produktu so zárukov na výrobné chyby.

KVALITA HRANOLOV BAK4
Ďalekohľady Ziel X-PRO 26 majú strešné hranoly BAK4, ktoré sú vyrobené z báryového korunového skla a ponúkajú najlepší možný výkon z hľadiska kvality obrazu.
Antireflexný systém Multi Green System eliminuje rozptýlené svetlá pre vždy jasné a jasné videnie.

ERGONÓMIA, ĽAHKOSŤ A STABILITA
Inovatívna mechanická konštrukcia s „otvoreným mostíkom“ robí tento nástroj mimoriadne ľahkým. Vďaka ergonomickému pogumovaniu odolnému proti nárazom má pohodlný a bezpečný úchop v každej situácii.
Veľký centrálny gombík umožňuje zaostrovanie aj v rukaviciach. Príjemné na dotyk a pohodlné aj na dlhodobé pozorovanie.Má možnosť montáže na fotografický statív (samostatným zakúpením bežného adaptéra) pomocou príslušnej centrálnej skrutky. Môže byť použitý v extrémnych teplotných a prevádzkových podmienkach.

KOMPAKTNOSŤ
Ďalekohľady Ziel X-PRO 26 majú dvojitú kĺbovú konštrukciu, ktorá umožňuje zníženie hmotnosti pri zachovaní pevnosti a mechanickej spoľahlivosti, takže preprava je jednoduchšia.

ROBUSTNOSŤ A VODEODOLNOSŤ
Ďalekohľady Ziel X-PRO 26 a všetky ostatné ďalekohľady radu Ziel PRO (H-PRO 25, X-PRO 34, X-PRO 42) sú vybavené systémom proti zahmlievaniu a vodotesnostou.
Vďaka špeciálnym procesom vykonávaným počas výroby vám tieto dve vlastnosti umožňujú chrániť vnútornú konštrukciu dalekohľadu s optimálnym výhľadom v nepriaznivom počasí .
Každý ďalekohľad Ziel X-PRO sa dodáva v špeciálnom balení s mäkkým ramenným popruhom na prepravu a mikrovláknovou utierkou na čistenie.
Ideálne pre rôzne outdoorové aktivity, ako sú: lukostreľba, pozorovanie vtákov, trekking, turistika, cestovanie, poľovníctvo a rybolov.

TECHNICKÉ VLASTNOSTI:

Priemer šošovky: 26 mm
Zväčšenie: 8x
Hranoly: strešné BAK-4
Úprava šošoviek: Antireflexný Multi Green System
Odolný voči zahmlievaniu
Vodeodolný
Výsuvné okuláre
Držiak na statív
Rozmery: 115x40x117mm
Hmotnosť: 270 g
Dizajnované v Taliansku
ZIEL
268080bc
Nový produkt