Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
NIKON PROSTAFF P7 10x42

NIKON PROSTAFF P7 10x42

259,00 € Zľava 13,38%
299,00 €
S DPH
V ďalekých končinách alebo blízko domova – s týmto kompaktným a odolným ďalekohľadom vo vašich rukách pozorovanie nikdy nebolo jednoduchšie. Od lietajúcich orlov až po plaché divoké zvieratá – široké zorné pole a vynikajúce rozlíšenie vám umožnia spozorovať každý pohyb a vidieť množstvo detailov. Dokonca aj pri slabom osvetlení. Šošovky a hranoly s viacvrstvovou povrchovou úpravou a ekologické viacnásobné dielektrické vrstvy s vysokou odrazivosťou na hranoloch zaisťujú mimoriadny jas a prirodzené farby. Strechové hranoly obsahujú vrstvu na fázovú korekciu pre pozorovanie v extrémne kontrastnom svetle a všetky šošovky a hranoly sú z ekologického skla bez obsahu olova a arzénu.
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

Zväčšenie_10x
Priemer objektívu (mm)_42
Uhol zorného poľa (skutočný / v stupňoch)_7
Uhol zorného poľa (zdanlivý / počet stupňov)_62,9
Zorné pole pri vzdialenosti 1 000 m (m)_122
Priemer výstupnej pupily (mm)_4,2
Relatívna svetelnosť_17,6
Predsunutie výstupnej pupily (mm)_15,7
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť (m)_3,0
Dĺžka (mm)_150
Šírka (mm)_130
Hĺbka (mm)_55
Hmotnosť (g)_600
Nastavenie vzdialenosti medzi pupilami (mm)_56 – 72


Kompaktné a odolné

Na turistickom chodníku, v horách, pri jazere – kamkoľvek ich vezmete, tieto odolné a ľahké ďalekohľady sú pripravené na akékoľvek dobrodružstvo. Pogumované telo poskytuje pevný úchop a chráni váš ďalekohľad PROSTAFF P7 pred nárazmi a pádmi.


Pripravený vyraziť kamkoľvek

Dobrodružstvá v divočine sú pre tento odolný ďalekohľad bežným pracovným dňom. Vodotesnosť (do 1 m po dobu až 10 minút) a dizajn odolný voči zahmlievaniu znamenajú, že vás nebude trápiť dážď ani hmla. V pozorovaní môžete pokračovať bez ohľadu na počasie.

Jednoduchá starostlivosť

Čistota je základ, aj keď ste v teréne. Vrstva odpudzujúca mastnotu a vodu na šošovke objektívu a okulároch vám umožní rýchlo zotrieť vlhkosť, odtlačky prstov a šmuhy – takže budete mať vždy ten najlepší výhľad.

Dokonalé zaostrenie

Prvok na dioptrickú korekciu na pravom tubuse vám umožňuje kalibrovať zaostrenie podľa rozdielu vo videní medzi jednotlivými očami. Po nastavení dioptrie môžete nastavovací prvok zaistiť na mieste, aby ste zabránili neúmyselnej zmene korekcie.

Pohodlné sledovanie

Každý model PROSTAFF P7 sa môže pochváliť dlhým predsunutím výstupnej pupily (15 mm alebo viac), vďaka čomu sú tieto ďalekohľady ideálne pre používateľov okuliarov. Otočné a posuvné gumené očnice s nastavením rôznych polôh s aretáciou uľahčujú nastavenie správnej polohy očí, ak nenosíte okuliare.

Jednoduchá starostlivosť

Mäkké puzdro chráni váš ďalekohľad, keď ho nepoužívate. Kryt okulárov môžete natrvalo pripevniť k popruhu na krk, takže vám kryt nespadne ani ho nestratíte. Krytky objektívov je možné v prípade potreby pripnúť na popruh.
10132
Nový produkt