Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

SWAROVSKI  NL PURE 10x42

SWAROVSKI NL PURE 10x42

2 900,00 €
S DPH
Vďaka dokonalému spojeniu obrovského revolučného zorného poľa s takmer neznateľnými okrajmi a prelomovým dizajnom otvára nový NL Pure úplne nové dimenzie pozorovania. Ďalekohľad ponúka doteraz nevídaný intenzívny zážitok, vďaka ktorému budete mať pocit jednoty s pozorovanou scénou. NL Pure bol navrhnutý tak, aby vám dokonale padol do ruky. Revolučný ergonomický tvar zaručuje pohodlné sledovanie aj po dlhší čas.
Množstvo
Produkt dostupný


Parametre produktu

Vďaka dokonalému spojeniu obrovského revolučného zorného poľa s takmer nebadateľnými okrajmi a prelomovým dizajnom otvára nový NL PURE úplne nové dimenzie pozorovania. Ďalekohľad ponúka doposiaľ nevídaný intenzívny zážitok, vďaka ktorému budete mať pocit jednoty s pozorovanou scénou.

Najväčšie zorné pole na trhu s takmer nebadateľným okrajom Vám umožní poznávať prírodu tak, ako nikdy predtým. Technológie SWAROVISION zaručujú ohromujúci obraz s neuveriteľnou farebnou vernosťou, vďaka ktorej ľahko rozpoznáte každú podrobnosť. NL Pure bol navrhnutý tak, aby Vám dokonalo padol do ruky. Revolučný ergonomický tvar zaručuje pohodlné sledovanie aj počas dlhšej doby. Opierka čela zaručuje pohodlné pozorovanie aj počas dlhšej doby, k dispozícií je ako príslušenstvo.

Technické parametre:

Zväčšenie: 10x
Priemer objektívu: 42 mm
Priemer výstupnej pupily: 4,2 mm
Vzdialenosť výstupnej pupily: 18 mm
Zorné pole (m/1000 m): 133 m
Uhol zorného poľa: 7,6°
Zdanlivý uhol zorného poľa: 70°
Najkratšia ostriaca vzdialenosť: 2m
Rozsah dioptrickej korekcie: +/- 4 dpt
Očný rozostup: 56 – 74 mm
Sveteľná priepustnosť: 91%
Rozmery d/š/v : 158 x 131 x 71 mm
Hmotnosť: 850 g
Použitie pri teplotách: -25° C/+55° C
Skladovacia teplota: -30° C/+70° C

Obsah balenia:

Univerzálny pohodlný popruh
Funkčná brašňa
Krytky objektívu a okuláru
Sada čistiacich prostriedkov
Utierka z mikrovlákna
Konektor remeňa s očkom
Kryt pre oceľové krúžky (pri demontáži krytu objektívu)

302562e
Nový produkt