Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Elektronické sluchádlá Howard Impact Sport

Elektronické sluchádlá Howard Impact Sport

134,95 € Zľava 25,01%
179,95 €
S DPH
extrémne ploché kapsuly kompaktné, skladacie aické vypnutie po 4 hodinách so vstupom AUX na pripojenie externých zariadení dva externé mikrofóny s redukciou šumu
Množstvo
Produkt dostupný

Poľovnícka hluchota nie je medzi poľovníkmi neobvyklá, naopak: 4 z 5 poľovníkov hlásia problémy so sluchom a / alebo tinitus, ako aj silné zvuky do uší. Strelecký tresk je pre uši najnebezpečnejším zvukom.

Impact Sport spĺňa dve základné požiadavky športových strelcov a poľovníkov: Spoľahlivo chráni pred ranou zo zbraní, zatiaľ čo jeho sofistikovaný systém riadenia zvuku zaisťuje plné vnímanie. Signály a hovory zostávajú zreteľne počuteľné a významne zvyšujú bezpečnosť strelcov.
Výkonné smerové mikrofóny zaznamenávajú reč a okolitý hluk. Elektronika zaisťuje v uchu bezpečných 82 dB (A). To má za následok prirodzený sluch a zároveň umožňuje normálnu komunikáciu. Ak hladina hluku stúpne na viac ako 82 dB (A), zosilňovač sa aicky vypne a sluch je chránený pred škodlivým hlukom pomocou izolačného výkonu Impact Sport.
Impact Sport pracuje s dvoma mikrofónmi, ktoré vytvárajú stereofónny zvuk. To znamená, že každý zvuk môže byť priradený svojmu skutočnému smeru. Vypne sa aicky po štyroch hodinách. Má také ploché kapsuly ako žiadna iná aktívna ochrana sluchu, čo znamená, že pri náraze nevzniknú žiadne problémy. Impact Sport je skladací a je možné ho uložiť v najužších priestoroch. Je možné tiež pripojiť obojsmerné rádiá alebo prehrávače MP3 pomocou malého konektora.
Technické špecifikácie

SNR: 25 dB
Obmedzenie hladiny hluku: 82 dB (A)
Prevádzka: 2x AAA batéria
Prevádzková doba: 350 hodín
Automatické vypnutie: po 4 hodinách
Hmotnosť: 286 g (vrátane batérií)
Honeywell
229117
Nový produkt