Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Nákrčník Devold Egga Grid Merino

Nákrčník Devold Egga Grid Merino

31,50 € Zľava 8,7%
34,50 €
S DPH
GO 206 840 A 427A Nákrčník Devold bezpochyby udrží teplotu Vašej hlavy v optimálnom rozmedzí pre akúkoľvek outdoorovú aktivitu. Vďaka priliehavému strihu môže Materiál pohlcovať telesnú vlhkosť a udržiavať nositeľa v suchu aj počas náročnejšieho výstupu. Materiál vyrobený z vysoko kvalitnej merino vlny je pohodlný, priedušný, mäkký a na dotyk príjemný. Prirodzene odoláva pachom. Ocenenie hodná vlastnosť najmä pri viacdenných športových výkonoch bez možnosti pranie či prezliekanie. Využitie ako kukla, čelenka, šál, šatka alebo čiapky. priliehavý a dostatočne dlhý strih dokonale objíme krk aj hlavu a ochráni ich pred studeným vetrom.
Množstvo
Momentálne nedostupné, skúste iný variant / veľkosť produktu!

Devold® Egga je séria funkčných stredných vrstiev vyrobených zo 100% merino vlny s výnimočnou priedušnosťou. To poskytuje dokonalú kombináciu izolácie a priedušnosti v jedinom odeve. Vnútro materiálu má diamantový vzor, ??ktorý umožňuje vetranie. Flexibilný strih poskytuje optimálnu voľnosť pohybu, čo v kombinácii s dobrým pomerom tepla a hmotnosti robí tieto odevy ideálnymi pre lyžovanie s vysokou aktivitou.

Hmotnosť: 310 g m/2
Vnútorný materiál: 100% vlna (Merino)
Vonkajší materiál: 100% vlna (Merino)
Vlákna:vnútorná strana - 17,5 mikrónov, vonkajšia: 20,5 mikrónov
Farba: Woods- zelená
254836
Nový produkt