Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
Stredne teplé vlnené ponožky Devold Multi Medium - Čierne

Stredne teplé vlnené ponožky Devold Multi Medium - Čierne

16,90 € Zľava 8,15%
18,40 €
S DPH
SC 507 063 A 950A Vysoké vlnené ponožky Užite si deň v tenkých pohodnlých vysokých ponožkách Multi Medium zo 58% jemnej Merino vlny. Ponožky na každodenné nosenie, ale aj športové využitie. Majú spevnenú pätu, špičku a došľap pre väčšiu odolnosť proti mechanickému poškodeniu. Priehlavok kopíruje rebrovaný materiál, ktorý spoločne s tesným úpletom a pätou v tvare Y umocní stabilitu ponožky bez zhrňovania. Nad rebrovaním na priehlavku je umiestnený materiál zo sieťoviny, vďaka ktorému noha lepšie dýcha a rýchlejšie schne. Na chodidle je zosilnený materiál pre väčší komfort. Pružný a plochý lem podčiarkne dokonalosť ponožiek a zaručí maximálny komfort bez nepríjemných otlakov kože na lýtku. Buďte spokojní s každým vašim krokom. Ponožky majú tesný úplet perfektne obopínajú a sedia na nohe. Zabráni tak zhrňovaniu a nepríjemným prekladom v topánke. Nohy by sme si mali rozmaznávať. Sú našou každodennou oporou a dopravným prostriedkom. Chôdzu ako prirodzený spôsob presunu si spríjemnite pohodlnými ponožkami, ktoré sa vďaka jedinečnému zloženiu prispôsobia vašim potrebám. V teplých dňoch príjemne chladia,v tých chladnejších naopak zahrejú.
Veľkosť chodidla
Množstvo
Produkt dostupný

Vysoké vlnené ponožky

Užite si deň v tenkých pohodnlých vysokých ponožkách Multi Medium zo 58% jemnej Merino vlny. Ponožky na každodenné nosenie, ale aj športové využitie. Majú spevnenú pätu, špičku a došľap pre väčšiu odolnosť proti mechanickému poškodeniu. Priehlavok kopíruje rebrovaný materiál, ktorý spoločne s tesným úpletom a pätou v tvare Y umocní stabilitu ponožky bez zhrňovania. Nad rebrovaním na priehlavku je umiestnený materiál zo sieťoviny, vďaka ktorému noha lepšie dýcha a rýchlejšie schne. Na chodidle je zosilnený materiál pre väčší komfort. Pružný a plochý lem podčiarkne dokonalosť ponožiek a zaručí maximálny komfort bez nepríjemných otlakov kože na lýtku. Buďte spokojní s každým vašim krokom. Ponožky majú tesný úplet perfektne obopínajú a sedia na nohe. Zabráni tak zhrňovaniu a nepríjemným prekladom v topánke. Nohy by sme si mali rozmaznávať. Sú našou každodennou oporou a dopravným prostriedkom. Chôdzu ako prirodzený spôsob presunu si spríjemnite pohodlnými ponožkami, ktoré sa vďaka jedinečnému zloženiu prispôsobia vašim potrebám. V teplých dňoch príjemne chladia,v tých chladnejších naopak zahrejú.

Objavte maximálne pohodlie. Vyskúšajte extra ľahké, mäkké ponožky vyrobené z Merino vlny. Ponožky na každodenné nosenie a športové využitie sú schopné podieľať sa na termoregulácii vášho tela a odolávať zápachu aj pri dlhodobom nosení.

Nezávadnosť a bezpečie pre zdravie vám garantuje certifikácia OEKO-TEX®. Značka Devold totiž spĺňa prísne kritériá medzinárodného testovacieho a certifikačného systému pre textílie.
Výhody

priedušný materiál - lepší odvod potu z povrchu nôh
sieťový materiál - lepšie dýchanie pokožky, rýchlejšie schnutie
zosilnený materiál na chodidle - pre maximálny komfort
každodenné nosenie - odolnosť voči zápachu nemusíte ich tak často prať, super vlastnosť pre ponožky
spevnená päta, špička a došľap - väčšia odolnosť voči poškodeniu, dlhšia životnosť
rebrovaný materiál, tesný úplet, päta v tvare Y - výborná stabilita ponožky bez zhrňovania
pružný a plochý lem - žiadne otlaky od upnutých gumičiek
mäkké na ohmat a prispôsobivé vašim nohám - extrémne pohodlie pri pohybe
umelé vlákna zaručujú tvarovú stálosť, elasticitu a odolnosť
vysoká ponožka - ideálna k dlhým nohaviciam a do vysokých topánok
58% prírodná merino vlna - hreje, aj keď je vlhká

Merino vlna

hreje aj chladí presne podľa aktuálnej potreby ľudského tela
odvádza vlhkosť od tela
hreje, aj keď je vlhká
zabraňuje množeniu baktérií, preto nepáchne ani po mnohonásobnom prepotení
nedráždi pokožku
je veľmi priedušná
eliminuje účinky UV žiarenia
je nehorľavá
prírodný materiál

Materiál

58% Merino vlna, 40% polyamid, 2% Elastan,

Športovanie a každodenné pohodlie v skvele padnúcich ponožkách Multi Medium.

254842

Tabuľka dát

Pohlavie
unisex
Nový produkt