Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
JETBOIL MiniMo® Carbon   1L
video video video

JETBOIL MiniMo® Carbon 1L

170,90 € Zľava 10,01%
189,90 €
S DPH
Prepracovaný varný systém od Jetboil Minimo určený nielen k rýchlemu ohrevu vody, ale aj na varenie v prírode. Spoľahlivý, bezpečný a neuveriteľne kompaktný varný systém, ktorý nie je určený ako väčšina ostatných systémov od Jetboilu len k rýchlemu ohrevu vody, ale aj na varenie v prírode. O pohodlné varenie sa stará predovšetkým horák minima s veľmi jemnou reguláciou plynu, kovové madlo nádoby a tiež nízka výška nádoby, vďaka ktorej sa z nádoby lepšie je. Samozrejmosťou je tiež minimálna spotreba plynu a kompaktnosť systému.
Množstvo
Produkt dostupný

Prepracovaný varný systém od Jetboil Minimo určený nielen k rýchlemu ohrevu vody, ale aj na varenie v prírode.
Spoľahlivý, bezpečný a neuveriteľne kompaktný varný systém, ktorý nie je určený ako väčšina ostatných systémov od Jetboilu len k rýchlemu ohrevu vody, ale aj na varenie v prírode.

O pohodlné varenie sa stará predovšetkým horák minima s veľmi jemnou reguláciou plynu, kovové madlo nádoby a tiež nízka výška nádoby, vďaka ktorej sa z nádoby lepšie je. Samozrejmosťou je tiež minimálna spotreba plynu a kompaktnosť systému. Všetky súčasti sa jednoducho zmestia do varnej nádoby a nezaberú žiadne zbytočné miesto v batohu. Nádoba sedí pevne na variči, takže nehrozí žiadne náhodné vyliatie. Tepelný výmenník na dne nádoby, ktorý firma Jetboil vymyslela, výrazne zabraňuje úniku tepla a zvyšuje účinnosť variča a znižuje spotrebu plynu.

Nový regulátor tlaku má primárne 2 hlavné prednosti oproti ostatným, neregulovaným varičom - zaisťuje stále rovnaký výkon až do poslednej kvapôčky plynu a tiež zaisťuje bezproblémový a úsporný chod vo vyšších nadmorských výškach. Iné, neregulované variča strácajú tlak z kartuší vplyvom nižšieho atmosferického tlaku.


- Nový ventil a regulátor tlaku pre najjemnejšiu reguláciu horáka a čo najmenšiu spotrebu plynu
- Kovová rukoväť pre ľahkú manipuláciu ako pri varení tak pri jedle
- Plastové viečko (náustok / nalévátko / možnosť caffetierie).
- Neoprénový obal pre menšiu stratu tepla a ľahšiu manipuláciu
- Plastový kalíšok kryjúci horák, využiteľný ako nádoba na pitie / jedlo.
- Trojnožka pre stabilitu a izoláciu kartuše.
- Piezo zapaľovanie
- Nepotrebujete špeciálny plyn - varič je na klasický skrutkovací závit
- Hmotnosť: 415 g
- Objem nádoby: 1,0 l
- Uvedenie 0,5 litra vody do varu: 2 min 15 s (Priemerný čas pri použití kartuší Jetboil)
- Na 100 g kartuši možno uvariť až 12 litrov vody
- Hmotnosť stabilizačný trojnožky pod kartuš aj: 27 g
- Rozmery: 127 mm x 152 mm

- kartuša nie je súčasťou balenia

Americká spoločnosť Jet Boil založená v roku 2001 dvojicou cestovateľov Dwightom Aspinwall a Perrym Dowstem sa špecializuje na variče a príslušenstvo k nim a všeobecne na výrobky spojené s varením a stravovaním, a to aj v najextrémnejších podmienkach. Práve neohrabanosť a zložitosť dovtedy dostupných varičov viedla oba pánov k tomu, že začali experimentovať a vymýšľať varič tak, aby obstál aj v najťažších podmienkach. Striedavo trávili čas na expedíciách a v laboratóriu, kde svoje skúsenosti prenášali do vývoja. Až nakoniec v roku 2003 vznikol Personal Cooking System, celý prepracovaný systém varenia s patentovaným FluxRing (tepelný výmenník) a varičom využívajúcim maximálne výkon k ohrevu s minimálnou tepelnou stratou s integrovanou nádobou a izolačným krytom.




255172
Nový produkt

Mohlo by vás zaujať aj