Používame cookies, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v prehliadaní týchto stránok, súhlasíte s použitím cookies. čítať viac

  • Znížená cena
ALFA  Berg Advance GTX W

ALFA Berg Advance GTX W

271,15 € Zľava 15%
319,00 €
S DPH
Pri každodennej túre aj na extrémne expedíciu je dôležité mať perfektné vybavenie. Alfa je nórska značka vyrábajúca od roku 1931 vysoko kvalitnú a odolnú lyžiarsku a trekovú obuv pre outdoorových nadšencov. Okrem toho vyrába obuv pre profesionálov (nórska polícia, armáda a ďalšie). V sídle spoločnosti v Nórsku sa vytvára dizajn a vývoj produktov, predaj, marketing a administratíva. Výroba prebieha vo vybraných kvalitných továrňach v Európe a Ázii, podľa prísnych pravidiel a za kontroly kvality nórskeho výrobného oddelenia. Dámske topánky Alfa Berg Advance GTX W sú ideálne obuvou do rôznorodého terénu a zlého počasia. Oceníte kožený zvršok kombinovaný membránou GORE-TEX®.
Veľkosť
Množstvo
Produkt dostupný

Všestranné trekové dámske topánky Alfa Berg Advance GTX W sa hodia každému turistovi, ktorý sa rád prechádza rôznorodým terénom. Topánky sú robustné, vybavené olejovaným koženým (Nubuck) zvrškom kombinovaným membránou GORE-TEX® . Táto kombinácia poskytuje topánkam komfort nepremokavosť a priedušnosť. Pohodlie ďalej zvyšujú aj horný mäkký okraj a pamäťová pena MemoryFoam v oblasti členku a päty. Pamäťová pena je ovplyvnená telesným teplom a tvarom nohy pre pohodlnejšie nosenie. Spevnená špička a päta predlžujú životnosť topánky.
Anatomicky tvarovaná vložka udržuje nohy v suchu vďaka priedušným materiálom s veľkou absorpciou. Antibakteriálny povrch pomáha predchádzať zápachu.
Systém dvojitého zámku šnurovania zjednodušuje individuálne nastavenie. Kombinácia medzipodrážky EVA a podrážky Vibram® Grip A / M / G zaisťuje stabilitu a skvelú trakciu.

•kombinovaný kožený (Nubuck) a GORE-TEX zvršok poskytuje nepremokavosť a priedušnosť
•pamäťová pena MemoryFoam v oblasti členku a päty
•anatomicky tvarovaná vložka s antibakteriálnym povrchom
•dvojitý zámok šnurovanie umožňuje individuálne nastavenie
•medzipodrážka EVA
•priľnavá podrážka Vibram Grip A / M / G
255093

Tabuľka dát

Pohlavie
dámske
Nový produkt